Lidmaatschap V.V. Oostergo

Wil je lid worden van de voetbalvereniging Oostergo? 

Kom dan snel eens meetrainen om te kijken of het wat voor je is! Je kunt 4 keer gratis meetrainen voordat je je lidmaatschap aanvraagt. Zo kun je kijken of voetbal wat voor je is. Ook is er de mogelijkheid om verenigingslid te worden. Hieronder staan de stappen beschreven die jij of je ouder dient te volgen om je lid te maken van onze vereniging.

Op deze pagina vind je ook informatie over hoe je jouw lidmaatschap kunt beëindigen.

Het lidmaatschap start vanaf 5 jaar. Is uw kind bijna 5 jaar? Dan mag uw kind kosteloos meetrainen in de laatste vier maanden voordat hij/zij 5 jaar wordt. Vanaf 5 jaar kan een kind aangemeld worden als lid. 

Aanmelden als lid

Personen die zich willen aanmelden als lid van onze vereniging, kunnen het aanmeldingsformulier nieuw lid downloaden (zie onderaan deze pagina) of aanvragen bij onze ledenadministrateur Ineke Kooistra. Het volledig ingevulde aanmeldingsformulier kan vervolgens ingeleverd worden bij Ineke Kooistra of gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In verband met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) vragen wij ook toestemming voor het verwerken van bepaalde persoonsgegevens. U kunt dit formulier downloaden onder aan de pagina en ingevuld opsturen naar Ineke Kooistra/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als je niet (meer) actief wilt zijn als speler maar de club nog wel (financieel) wil ondersteunen, dan kun je verenigingslid worden. Voor € 36,00 per jaar ben je lid en kun je de ledenvergadering bijwonen. Ook voor het aanmelden als verenigingslid kun je gebruik maken van het aanmeldingsformulier. Deze kan dan bij Ineke Kooistra ingeleverd worden of worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contributie

De contributie, inclusief de bondsbijdrage, bedraagt vanaf 1 januari 2023 per categorie (peildatum leeftijdsgrens is volgens het reglement van de K.N.V.B. 1 januari van het jaar waarin het desbetreffende seizoen begint):

Categorie Leeftijd Per maand
1e en 2e-selectie nvt € 15,00
JO14 t/m JO1713 tot en met 18 jaar€ 11,00
T/m JO135 tot en met 12 jaar€ 8,00

De betaling van de contributie geschiedt via automatische incasso. Het bedrag wordt rond de 27e van de maand afgeschreven.

Kledinglijn

De voetbalvereniging Oostergo heeft een eigen kledinglijn (shirt, short, sokken, tas). Dit kan aangeschaft worden via de webshop. De leden hoeven geen wedstrijdkleding aan te schaffen. 

Beëindiging lidmaatschap VV Oostergo

Helaas zijn er situaties waarin je het lidmaatschap wilt opzeggen. Voordat je besluit om het lidmaatschap van de vereniging te beëindigen, zijn een paar zaken van belang:
  • Als er sprake is van een contributieachterstand, nog niet terug gegeven van in bruikleen verstrekte kleding of andere vorderingen, wordt het verzoek tot opzegging van het lidmaatschap niet in behandeling genomen.
  • Wie aan het einde van het seizoen wil stoppen, dient zijn/haar lidmaatschap voor 1 mei van het seizoen op te zeggen. Als het lidmaatschap gedurende het verenigingsjaar (1/8 t/m 31/7) tussentijds wordt opgezegd zal het lidmaatschap pas aan het einde van het verenigingsjaar worden beëindigd.
  • Opzeggen kan alleen schriftelijk of per email bij de secretaris/ledenadministrateur. Opzeggen bij trainers, leiders, barmedewerkers of andere vrijwilligers wordt niet geaccepteerd of als zodanig verwerkt. Dus stuur uw brief naar: Ledenadministrateur VV Oostergo t.a.v. I. Kooistra, Grienewei 5, 9131 EA Ee of per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Voor een goede verwerking graag vermelden in uw brief of e-mail: Naam, adres, postcode en woonplaats, de geboortedatum van het opzeggende lid, de reden van de opzeggingen en de datum waarop de opzegging van kracht wordt.


Tussentijds opzeggen en waarom betalen voor het hele seizoen? 

In de eerste plaats is dit voor de continuïteit binnen een team van belang. Als een speler zo maar tussendoor zou stoppen, kan een heel team in problemen komen en dat kan natuurlijk niet! Daarom betaal je contributie voor een heel seizoen zonder recht op kwijtschelding van deze verplichting bij tussentijds opzeggen. Maar naast de sportieve kant, gaat de vereniging ook financiële verplichtingen aan voor een heel seizoen. Zo worden er afspraken/overeenkomsten gemaakt die gebaseerd zijn op het aantal leden. Denk aan de inschrijvingskosten van teams, de doorbelasting en van kosten door de KNVB of het bestellen van spelmaterialen. Daarom wordt het opzeggen van een lidmaatschap tijdens een seizoen niet toegestaan.

Zijn er geen uitzonderingen mogelijk? 

Het bestuur kan besluiten de verplichting om de contributie voor het hele seizoen te betalen, te laten vervallen. Maar alleen als hier gegronde redenen voor zijn. Denk hierbij aan verhuizing of een zeer ernstige blessure die verder voetballen in het lopende seizoen onmogelijk maakt.

Aanmeldingsformulier en AVG Toestemmingsverklaring

Bestandsnaam: Aanmeldingsformulier-lidmaatschap-voetbalvereniging-Oostergo-_20210409-092501_1
Bestandsgrootte 61 kb
Download Bestand
pdf
Bestandsnaam: AVGToestemmingsverklarin_20230328-054900_1
Bestandsgrootte 125 kb
Download Bestand

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/