Lidmaatschap V.V. Oostergo

Iedereen kan in principe lid worden van de voetbalvereniging Oostergo. Hieronder zal worden vermeld welke stappen genomen dienen te worden alvorens men lid is van onze vereniging.

Je kunt lid worden vanaf 5 jaar. De laatste 4 maand voordat je 5 jaar wordt mag je zonder kosten al mee trainen, vanaf 5 jaar word je dan lid en mag je ook aan de wedstrijden meedoen.

Aanmelden als lid

Personen die zich willen aanmelden als lid van onze vereniging, dienen dit te doen aan de hand van de inlevering van een ingevuld aanmeldingsformulier nieuw lid (zie onderaan deze pagina). Dit aanmeldingsformulier is ook verkrijgbaar bij secretaris/ledenadministrateur Anneke Veendorp. Het volledig ingevulde aanmeldingsformulier kan vervolgens ook ingeleverd worden bij Anneke Veendorp. Het mag ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gemaild worden.

Ook is er de mogelijkheid om verenigingslid te worden. Dit is voor diegen die niet (meer) actief zijn als speler maar de club nog wel (financieel) wil ondersteunen. Voor € 37.00 per jaar ben je lid en mag je dus ook de ledenvergadering bijwonen. Ook voor het aanmelden als verenigingslid kun je gebruik maken van het aanmeldingsformulier. Deze kan dan bij Anneke Veendorp ingeleverd worden of worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De voetbalvereniging Oostergo heeft een eigen kledinglijn (shirt, short, sokken en een sporttas) en geeft de leden de mogelijkheid hier gebruik van te maken (de leden hoeven dus geen wedstrijdkleding aan te schaffen). Hiernaast ontvangt ieder jeugdlid een sporttas die alleen gebruikt mag worden tijdens een training of wedstrijd van de voetbalvereniging Oostergo. Voor deze sporttas dient een eigen bijdrage (borg) betaald te worden van € 10,00. Vanaf de JO15 is er een grotere tas. Deze kost €20,00. Een tas voor de senioren is nog wat groter. Deze kost €30,00.

Contributie

De contributie, inclusief de bondsbijdrage, de bijdrage aan het kledingfonds en het wasgeld, bedraagt vanaf 1 januari 2013 per categorie (peildatum leeftijdsgrens is volgens het reglement van de K.N.V.B. 1 januari van het jaar waarin het desbetreffende seizoen begint):

Categorie Leeftijd Per maand
A-selectie nvt € 15,00
B-selectie (2e & 3e)nvt€ 14,00
A-junioren17 en 18 jaar€ 11,00
B-junioren15 en 16 jaar€ 11,00
C-junioren13 en 14 jaar€ 11,00
D-pupillen11 en 12 jaar€ 8,00
E-pupillen9 en 10 jaar€ 8,00
F-pupillen7 en 8 jaar€ 8,00
H-pupillen5 en 6 jaar€ 8,00
De bijdrage aan het kledingfonds is voor de toekomstige vervanging van de wedstrijdkleding. De bijdrage voor het wasgeld is bestemd voor de "wasmoeders", die de wedstrijdkleding van de teams wassen.

De betaling van de contributie geschiedt via automatische incasso. Het bedrag word rond de 27e van de maand afgeschreven

Aanmeldingsformulier

Beëindiging lidmaatschap

Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen geschieden wanneer dit schriftelijk kenbaar wordt gemaakt bij de secretaris/ledenadministrateur Anneke Veendorp. De opzegging dient te gebeuren voor 1 maart van het lopende seizoen, zodat met ingang van het eerstvolgende seizoen het lidmaatschap wordt beëindigd. Het lidmaatschap kan dus alleen worden opgezegd aan het einde van het lopende seizoen. 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/