Dorp Ee

VV-Oostergo-logo4

Leo Boorsma nieuwe trainer VV Oostergo


Na gesprekken met diverse kandidaten voor het trainerschap voor het seizoen 2024-2025 hebben wij als bestuur overeenstemming bereikt met een nieuwe trainer.

Wij zijn blij dat we overeenstemming hebben kunnen bereiken met Leo Boorsma uit Kollumerzwaag.

Leo heeft na zijn voetbalcarriere bij Friese Boys zijn licentie gehaald voor voetbaltrainer. Op dit moment is Leo trainer bij VV Veenwouden en wel bij het 2e elftal. Hiervoor is Leo trainer geweest van de 2e elftallen van VV Zwaagwesteinde en Vv Rijperkerk.

Leo is 53 jaar en heeft er erg veel zin in om bij ons trainer te worden van het 1e elftal.

Wij als bestuur hebben er veel vertrouwen in.

Het Bestuur 

Lees Meer
Swingo 20 April Klik op

Swingo 20 April


Klik op "Lees meer" voor meer informatie! 

Lees Meer
WhatsApp-Image-2024-03-04-at-15.52.19-_20240306-204816_1

Toppers in actie voor Poiesz-actie


Deze toppers hebben zaterdag goed hun best gedaan bij de Poiesz in Kollum!

Er zijn weer vele munten voor VV Oostergo verzameld. Mocht u nog munten hebben, dan kunt u ze bij de Poiesz in Kollum inleveren, of bij de volgende adressen:

- Kantine VV Oostergo
- Anthony Veendorp
- Gert Wolters
- Reina van der Kant
- Froukje Prins

Lees Meer
A38I3506

Zevenklapper voor Oostergo tegen Nicator


Oostergo nam het zaterdag op tegen het laag geklasseerde Nicator uit Leeuwarden. Even na half drie floot de scheidrechter voor aanvang van de wedstrijd. In de eerste helft kregen beide teams de nodige mogelijkheden maar van mooi voetbal was geen sprake. De mooie momenten waren die van Arjen Raap en Meindert de Jong die beide met een hoge bal de keeper van de gasten wisten te passeren. Oostergo ging met een 2-0 voorsprong de rust in.

Mede door een aantal wissels van beide kanten een tweede helft met wel veel meer voetbal. Net na rust was het Nicator die de aansluitingstreffer maakte. 2-1. Daarna was het verschil duidelijk en begon Oostergo met mooie aanvallen en individuele acties aan het uitbouwen van de voorsprong. Met doelpunten van Matthias Miedema, Lieuwe Sijtsma, Johannes Huisman, Jelle de Boer en Gerjan Mossel stond het scorebord in de 85 ste minuut op 7-1.

In de extra tijd, van deze verder sportieve wedstrijd, waren er helaas over en weer enkele schermutselingen. De adrenaline, een overtreding, slaande bewegingen en de nederlaag voor de gasten zal 1 van de oorzaken geweest zijn. De scheidsrechter deelde hierbij 3 rode kaarten uit. Twee voor de gasten en 1 voor Oostergo en floot daarna voor het einde van de wedstrijd. Een verstandige beslissing.In de kleedkamer kon een ieder weer tot rust komen.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen koploper SSS,68 

Lees Meer
WhatsApp-Image-2024-02-16-at-09.49.55-4

Verduurzaming VV Oostergo


Voetbalvereniging Oostergo heeft recentelijk een belangrijke stap gezet in het verduurzamen van hun faciliteiten. Op de foto's is te zien dat het volledige dak van de kantine en kleedkamers momenteel wordt geïsoleerd door Keizer Dakdekker. Deze renovatie is een cruciale stap in het verminderen van het energieverbruik van de club en het verbeteren van het comfort voor spelers en supporters. 

Lees Meer
Poiesz-actie-2024

Poiesz actie is van start!


De Poiesz actie is van start gegaan. Als u niet in de Poiesz in Kollum bent en wel munten heeft, kunt u deze ook inleveren bij de volgende adressen:

- Kantine VV Oostergo
- Anthony Veendorp
- Gert Wolters
- Reina van der Kant
- Froukje Prins


 

Lees Meer

Poiesz Jeugdsponsoractie 2024


De 19e jeugdsponsoractie loopt van maandag 12 februari t/m zondag 7 april en wij mogen weer meedoen! Sparen jullie met ons mee? De verzamelde munten kunnen ingeleverd worden bij de Poiesz in Kollum.

Lees Meer

Bierproeverij 2e


Zaterdag stond er een bierproeverij op het programma voor 'it twadde', dit geheel onder leiding van Jouke! Hij nam deze middag/avond de leiding op zich en begon met een verrassende 4-4-2 opstelling... Van een IPA tot 'stoute' bier en van 'de motor op het middenveld' tot een 'krachtige spits' kwamen voorbij en alles werd keurig voorzien van informatie. In de rust werd er heerlijk genoten van een buffet en in de 2e helft ging Jouke weer vrolijk verder met zijn presentatie aan bieren en persoonlijke favorietjes.

Lees Meer

Uitnodiging 3 feb: VV Oostergo - VCR


 Zaterdag 3 februari om 14:30: VV Oostergo - VCR

Vanaf 17:00 gezellige nazit onder het genot van een drankje en DJ Baard. Het Rad van Avontuur is ook weer de partij. Tot dan!

Lees Meer

Pieter Pilat wint de crossloop van VV Oostergo 2024!!


In het begin van de middag stond in het teken van de junioren en pupillen onder koude weersomstandigheden. Toch waren de jongens en meiden erg fanatiek en wie wil nu niet als eerste door het lint lopen!? Na een zwaar parcours door het bos waren de toppers moe gestreden! Na een mooie medaille te hebben gekregen, werd de eerste prijs in de namiddag uitgereikt!

De wandelaars zijn zelfs eerder begonnen, opzoek naar de letters die waren verstopt en te kunnen genieten van de mooie natuur! Ze hebben een mooie tocht afgelegd van zo'n 13 kilometer! Natuurlijk na het puzzelen kwamen ze achter het woord, VREUGDEBIER! 

En toen mochten de senioren van start.( inclusief jo-15 ) Het start schot was nog maar net gegeven en Pieter pakte direct de leiding. Na ook een zwaar parcours door de landen van de familie Kroodsma waren de mannen en vrouwen aardig uitgeput. Pieter heeft de leiding niet meer uit handen gegeven en eindigde als eerste! Kort daarna eindigde de goed afgetrainde Sjoerd Zijlstra op de tweede plaats en Arjen Raap op de derde plaats! Ook waren er een paar fanatieke dames, super dat ze mee hebben gedaan! Jantina Kooistra ging als eerste over de streep met een prima tijd. Joke Keegstra kwam achter haar aan en daarna volgde Baukje de Beer. Antje Mossel eindigde als laatste, maar we zeggen altijd: mee doen is belangrijker dan winnen! 

Met veel positieve en fijne reacties is het voor herhaling vatbaar! De prijswinnaars op een rijtje:

Jo8 Teake Jan Meindsma 
Jo10 Geart Kooistra
Jo11 Klaas Jan Mossel
Jo12 Johannes Cuperus
Jo15 1e Harmen Nutma
         2e Jorrit Wolters

Dames 1e Jantina Kooistra
            2e Joke Keegstra
            3e Baukje de Beer

Heren 1e Pieter Pilat
           2e Sjoerd Zijlstra 
           3e Arjen Raap

Prijswinnaars van de wandeltocht: team van Gauke Bouma!

Lees Meer