Dorp Ee

logo-vvo

Verslag V.V. Oostergo 1 - VV Opende 1 zaterdag 21-mei-2022


Geef je tekst hier ...

Lees Meer
logo-vvo

Woensdag de laatste thuiswedstrijd voor 'it twadde'


Woensdag de laatste thuiswedstrijd voor 'it twadde'. Deze wedstrijd is onderling geruild, vandaar dit verkeerd op het officiële programma van de KNVB staat. 19:30 start de wedstrijd tegen Blue-boys, tot dan! 

Lees Meer
logo-vvo

A.S. Woensdag 18 mei om 19:00 de kraker V.V. Oostergo 2 - Broekster Boys 3


A.S. Woensdag 18 mei bent u van harte welkom op sportpark de streng waar V.V. Oostergo 2 - Broekster Boys 3 om 19:00 begint!

Lees Meer

Afgelast


Wedstrijd FCLEO/VVS/Kloosterburen JO13 - Oostergo JO13 voor morgen 14 mei is afgelast. FCLEO/VVVS/Kloosterburen heeft te weinig spelers. 

Lees Meer

Afgelast


Oostergo 2 - Broekster Boys 3 is voor a.s. zaterdag 14 mei afgelast, Broekester Boys heeft te weinig spelers.

Nieuwe datum: woensdag 18 mei, aanvang 19.00 uur 

Lees Meer

Foto verslag Oostergo 1 - Dokkum 1 zaterdag 26 maart 2022


Lees Meer
download-4

Aanstaande vrijdag 1 april dames voetbal op sportpark de Streng met aansluitend Live muziek!


Beste voetbal liefhebber,

U bent vrijdag 1 april A.S. vanaf 19:00 van harte welkom op sportpark de Streng waar de dames van V.V. Oostergo 1 het opnemen tegen de dames van Bequick VR2 / Wykels Hallum VR1 & Suameer VR1.
Aansluitend is er live muziek verzorgt door een zanger met gitaar! (Welke zanger deze entertainment verzorgt houden wij nog even geheim)

Tot vrijdag!


Lees Meer
20220319Oostergo-Friese-Boys-93

Wedstrijdverslag Oostergo 1 - Friese Boys 1


Afgelopen zaterdag kwam Friese Boys over de brug van het djipt om in Ie strijd te leveren om drie dure punten. Oostergo en Friese Boys strijden om lijfsbehoud in de vierde klasse. Alles was op de Streng uit de kast gehaald om deze middag te laten slagen. De supportersvereniging van Oostergo had een line-up geregeld. Vuurwerkshow en na afloop zou Trienes de supporters toezingen. De eerste helft speelde zich veelal af op de helft van V.V. Oostergo. Een handsbal werd door de keurig fluitende Zijlstra uit Bolsward gesanctioneerd met een penalty: 0-1 (E. Hilboezen). Na een voorzet van Friese Boys verdween de bal achter Geert de Jong: 0-2. In de tweede helft herpakte V.V. Oostergo zich en Julius schoot de bal met links in het netje: 1-2. Oostergo drong stevig aan en menig kans werd geen goal. Zanger Trienes bood troost in de kantine.

Lees Meer

Op zaterdag 19 maart v.v. Oostergo - Friese Boys met na afloop Trienes in de kantine!


Op zaterdag 19 maart v.v. Oostergo - Friese Boys met na afloop Trienes in de kantine! 

Lees Meer
vvo-kootstertille

5 maart 2022 vv Oostergo – sc Kootstertille


5 maart 2022vv Oostergo – sc Kootstertille

Op een zonovergoten sportpark "De Streng" werd afgelopen zaterdagmiddag de wedstrijd

vv Oostergo – sc Kootstertille gespeeld. In de eerste helft had vv Oostergo het betere van het spel wat uiteindelijk resulteerde in een prachtige aanval, opgezet door Cees de Jong. Na stug doorzetten kreeg hij de bal keurig voor.Dirk Jan Schreiber tikte hem tegen het net: 1-0. In de resterende 10 minuten had sc Kootstertille hier nog geen antwoord op.

Na de thee voltrok zich het helaas repeterende scenario.vv Oostergo nog niet helemaal scherp, incasseerde een tegentreffer: 1-1. Vanaf dit moment liet de vv Oostergo de wedstrijd uit z'n handen glippen: 1-2. Tien minuten voor tijd sloop sc Kootstertille door de vv Oostergo verdediging: 1-3. Scheidsrechter J.A.W. Zijl uit Assen floot daarna het eindsignaal.

Wieger Sikkema 

Lees Meer