Zevenklapper voor Oostergo tegen Nicator

A38I3506

Oostergo nam het zaterdag op tegen het laag geklasseerde Nicator uit Leeuwarden. Even na half drie floot de scheidrechter voor aanvang van de wedstrijd. In de eerste helft kregen beide teams de nodige mogelijkheden maar van mooi voetbal was geen sprake. De mooie momenten waren die van Arjen Raap en Meindert de Jong die beide met een hoge bal de keeper van de gasten wisten te passeren. Oostergo ging met een 2-0 voorsprong de rust in.

Mede door een aantal wissels van beide kanten een tweede helft met wel veel meer voetbal. Net na rust was het Nicator die de aansluitingstreffer maakte. 2-1. Daarna was het verschil duidelijk en begon Oostergo met mooie aanvallen en individuele acties aan het uitbouwen van de voorsprong. Met doelpunten van Matthias Miedema, Lieuwe Sijtsma, Johannes Huisman, Jelle de Boer en Gerjan Mossel stond het scorebord in de 85 ste minuut op 7-1.

In de extra tijd, van deze verder sportieve wedstrijd, waren er helaas over en weer enkele schermutselingen. De adrenaline, een overtreding, slaande bewegingen en de nederlaag voor de gasten zal 1 van de oorzaken geweest zijn. De scheidsrechter deelde hierbij 3 rode kaarten uit. Twee voor de gasten en 1 voor Oostergo en floot daarna voor het einde van de wedstrijd. Een verstandige beslissing.In de kleedkamer kon een ieder weer tot rust komen.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen koploper SSS,68 

Toppers in actie voor Poiesz-actie
Verduurzaming VV Oostergo

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/