Winterspelen, crossloop en nieuwjaarsreceptie op zaterdag 07 januari 2017.

Op zaterdag 7 januari 2017 is het weer tijd voor actie en gezelligheid op Sportpark de Streng. 
 
De jeugd van de voetbalclub (JO7,JO9,JO11,JO13) is van harte welkom om mee te doen aan de Winterspelen. Graag 10.45 aanwezig. Kom gerust onze jeugd aanmoedigen!
Er is op die dag gratis koffie/thee en ook genoeg drinken voor de deelnemers. Na afloop is er voor iedereen een warme lunch beschikbaar gesteld. De prijsuitreiking van de Winterspelen zal na de lunch plaatsvinden.
 
In de middag is de legendarische crossloop. Iedereen is bij deze uitgenodigd om hieraan mee te doen. Hierbij is er de keuze tussen 5 km of 10 km. De aanvang voor beide afstanden is om 14.45 bij de voetbalkantine. Geen inleg, opgave bij aanvang en deelname op eigen risico.  Start beide afstanden is om 15.00 uur. 
 
Rond de klok van 18.00 uur begint de nieuwjaarsreceptie. De prijsuitreiking van de crossloop vindt dan plaats. Voor de 10 km zijn er drie prijzen beschikbaar. Bij de 5 km zijn er twee categorieën: voetballers en recreanten. In elke categorie worden drie prijzen uitgedeeld. Ook wordt op de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt welk bedrag is opgehaald met de oliebollenactie. Verder is er nog een rad van avontuur en de avond wordt muzikaal begeleid door onze vaste DJ Renze en wij mogen deze avond ook Zanger Johan verwelkomen.  
Graag tot dan!
Sportieve groet,
Hoofdbestuur, jeugdbestuur en supportersvereniging V.V. Oostergo
 
 
Contract verlenging trainer Haijema
Uitslagen zaterdag 10 december 2016

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/