Wijbenga Hoveniers nieuwe hoofdsponsor v.v. Oostergo

Wijbenga hoveniers nieuwe hoofdsponsor V.V. Oostergo

Trots! Dat was het gevoel dat overheerste afgelopen zaterdag op het sportpark bij V.V. Oostergo in Ee. Voorzitter Klaas Sipma, die het stokje heeft overgenomen van Wieger Sikkema, had de eer om de nieuwe hoofdsponsor Wijbenga Hoveniers voor te stellen aan het grote publiek en om de nieuwe shirts te presenteren.

De afgelopen jaren waren het eerste en tweede elftal al verwend doordat ze in de mooie shirts van Dijkstra Schroot en Metalen mochten spelen, vanaf zaterdag spelen ze in de nieuwe shirts van Wijbenga Hoveniers. Beide ondernemers zijn woonachtig in Ee en beide ondernemers hebben een rood-geel hart en willen graag meehelpen om inwoners van Ee, Oostrum en Engwierum e.o. te laten voetballen bij V.V. Oostergo.

De sponsorcommissie van V.V. Oostergo is volop bezig om sponsoren en V.V. Oostergo samen te brengen. Deze commissie slaagt hier bijzonder goed in en is voornemens om deze samenwerking met ondernemers nog verder uit te bouwen. Belangrijk zodat jong en oud de gelegenheid krijgt om te kunnen voetballen bij een in alle opzichten gezonde vereniging.

Als dank voor de sponsoring werden zowel Hendrik Dijkstra van Dijkstra Schroot en Metalen en Sietse Wijbenga van Wijbenga Hoveniers, in het zonnetje gezet. Uit handen van voorzitter Klaas Sipma ontving Hendrik Dijkstra een rood-geel getint boeket bloemen. Ook Sietse Wijbenga ging niet met lege handen naar huis, hij ontving een ingelijst shirt. Het begin van een fijne samenwerking.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de nieuwe tenues en de nieuwe reclameborden, dan ben je van harte uitgenodigd op het sportpark in Ee. Dit sportpark wordt dagelijks tip-top onderhouden door een aantal vrijwilligers, zodat de leden trots kunnen zijn op hun club V.V. Oostergo.

 

Uitslagen zaterdag 1 oktober 2016
Uitslagen zaterdag 24 september 2016

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/