Vriendenclub v.v. Oostergo pakt uit!

Vriendenclub vv Oostergo pakt uit!
In de zomerstop heeft de Vriendenclub van vv Oostergo niet stilgezeten. Ten eerste is er een voetbaltafel aangeschaft voor jong en oud. De voetbaltafel heeft een mooie plek in de kantine gekregen. Om ons sportpark mooi te houden is aan onze zeer gewaardeerde onderhoudsploeg een nieuwe bosmaaier geschonken. 
Voor een optimale verzorging van de spelers van onze seniorenteams zijn voor het eerste en tweede elftal nieuwe verbandkoffers aangeschaft. Voor elke blessure is een medicijn beschikbaar in de verbandkoffers. 
Het neusje van de zalm zijn de spandoeken achter de goals. Het kan niet anders dan dat deze spandoeken de spelers van vv Oostergo een extra boost geven om topprestaties te leveren. Op de elftalfoto’s van de eerste en tweede selectie zijn de verbandkoffers en spandoeken door huisfotograaf Burt Sytsma fraai in de beeld gebracht.
Prachtige investeringen waarmee wij de vv Oostergo kunnen ondersteunen om weer een stap voorwaarts te zetten!

Ps: het bord voor de club van 100 is nog niet vol! Voor € 45,- ben je lid van de vriendenclub, ondersteun je de Vriendenclub, komt je naam op het bord en kun je ideeën aanbrengen tijdens de vergaderingen! Je kunt je hiervoor aanmelden bij Jelmer Kok, Eelke Idsardi of Sjoerd Zijlstra. 
 
Uitslagen zaterdag 30 september
Uitslagen donderdag 14 t/m woensdag 20 september

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/