Voetbalkenner 2012/2013 gaat los.

Vandaag de start van het nieuwe spel van voetbalclub Vv Oostergo. Feyenoord en Ajax gaan de strijd met elkaar aan. De eerste vraag gaat daarmee van start. Op het moment van schrijven zijn er 46 aanmeldingen. Het spel gaat dus zeker door! Wie is na vandaag de koploper?
Coachnaam wordt alleen getoond
Iedereen heeft zijn of haar coachnaam ingevuld op het formulier. De organisatie gaat alleen deze naam tonen. Dus de eigen naam wordt in de tussenstand niet genoemd. De organisatie hoorde gister in de sportkantine al weer de nodige speculaties. Wie schuilt er achter de naam Tichonov? Tactifol? Bavke Mengele? De Patatbakker? Bobby Z? Tijdens de uitreiking zal de persoon zich moeten melden…
Drie rollades
Slagerij Menno Hoekstra heeft drie rollades beschikbaar gesteld. We danken hun hiervoor! Wie gaat er naar huis met deze rollades? Hieronder volgt de informatie.
Rollade 1:
Vraag 1 en vraag 4 zijn hier van belang. De uitslag Feyenoord – Ajax en het doelpuntenaantal van Klaas-Jan Huntelaar bij Schalke 04 geven de doorslag. De coach met het meeste aantal punten bij genoemde vragen gaat naar huis met de eerste rollade.
Rollade 2:
Vraag 2 en vraag 7 zijn hier van belang. De winnaar van de Champions League en de kampioen van zowel de Eredivisie als Jupiler League geven de doorslag. De coach met het meeste aantal punten bij genoemde vragen gaat naar huis met de tweede rollade.
Rollade 3:
Vraag 3 en vraag 10 zijn hier van belang. De positie van VVO op de ranglijst dit seizoen en de uitslag Ajax – Dortmund geven de doorslag. De coach met het meeste aantal punten bij genoemde vragen gaat naar huis met de derde rollade.
Gelijke stand? Tijdens de uitreiking zal dan een extra vraag aan de coaches worden gesteld. Uiteindelijk zal er dan een winnaar komen.
Succes!
Organisatie Voetbalkenner VVO 2012-2013

 

Tussenstand na Feyenoord - Ajax
Uitslagen zaterdag 27-10-2012

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/