Verslag Oostergo - RWF

Oostergo verliest van RWF

Zaterdag was het RWF die het veld in Ee met drie punten verliet. Oostergo mede koploper met zes punten uit twee wedstrijden liet na te scoren tegen de mannen uit Frieschepalen.

De eerste helft verliep rommelig. Beide ploegen speelden niet goed. RWF was dichtbij een doelpunt. Een schot van zestien meter werk door keeper Eppie Weidenaar keurig gered. Daarbij raakte de bal ook nog de paal. Oostergo kreeg ook enkele mogelijkheden, maar echt gevaarlijk werd het niet.

De tweede helft was Oostergo de bovenliggende partij. Lieuwe Sytsma kreeg twee opgelegde kansen, maar helaas wist hij ze niet te benutten. De keeper van RWF was alert. Enkele goede schoten van Arjen Hoekstra en Johannes Visser werden door hem vakkundig gered.

RWF scoorde wel. Uit een vrije trap kopte Rene van der Wier de bal keihard in de hoek van de goal. Een prima doelpunt. Het bleef ook bij deze ene goal. Oostergo probeerde het wel, maar slaagde er niet in de gelijkmaker te produceren. De "Jisters" staan na drie wedstrijden op een vijfde positie. Volgende week is AVC uit Sexbierum de tegenstander. Oostergo speelt dan uit.

Uitslagen zaterdag 24 september
Voetbalschool v.v. Oostergo van start !

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/