Vacature trainer

   

vv Oostergo (ZA 3B Noord)

Zoekt voor het seizoen 2008/2009 een

enthousiaste trainer

voor de 2e selectie en de B-junioren

Vv Oostergo is een gezellige dorpsclub, waarbij de spelers afkomstig zijn uit de drie dorpen; Ee, Oostrum en Engwierum. Als vereniging zijn we op zoek naar een goede en enthousiaste trainer die kans en uitdaging ziet om het niveau van de (jeugd)afdeling binnen de VVO te verbeteren. Het is belangrijk om bij de basis te beginnen willen wij als vereniging een 1e elftal behouden dat op 3e klasse niveau kan blijven voetballen.

Hoofdtaak van de trainer is het gezamenlijk trainen van de 2e selectie en de B-junioren. Daarnaast het begeleiden van de 2e selectie op de wedstrijddagen. De trainingstijden en het aantal trainingsuren zijn in overleg vast te stellen.
Een verdere taak is de begeleiding en ondersteuning van met name andere jeugdtrainers en eventueel ook de elftalleiders (eventueel in samenwerking met de hoofdtrainer).

Wanneer u denkt, dat u de juiste persoon voor deze functie bent nodigen we u uit om contact met de vereniging op te nemen.  Ook voor vragen betreffende de vacature kunt u bij onze vereniging terecht.

Wieger Sikkema (voorzitter)
Tel 0519-518323

Ook kunt u schriftelijk reageren naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over de club verwijzen we u graag naar onze website: www.vvoostergo.nl

 

Kantine rookvrij
Oostergo winnaar Veldfutsaltoernooi 2008 te Ee

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/