Rabobank Sportcadeau €125 voor 10- tot 20-jarigen

2024.06.14-Rabobank-sportactie
Heb jij al gehoord van de Rabobank Sportactie?
Als je een kind hebt tussen 10-17 jaar, of als je zelf 18-20 jaar bent, kun je in aanmerking komen voor €125 sportlidmaatschap van de Rabobank. Hiervoor moet je een betaal- en spaarrekening bij de Rabobank hebben of een Rabobank jongerenrekening, en sporten bij een vereniging die is aangesloten bij NOC*NSF. VV Oostergo is via de KNVB als sportbond/sportvereniging aangesloten bij NOC*NSF (en wellicht andere verenigingen waar jij of je kind lid is ook).

De Rabo Sportactie loopt van maandag 3 juni tot en met woensdag 31 juli 2024. Kijk op Rabo Sportactie – doe mee! - Rabobank om te zien of je voldoet aan de voorwaarden en hoe je het Rabo Sportcadeau van €125 aanvraagt.

Deze actie loopt buiten VV Oostergo om en om hieraan mee te doen, moet je zelf de aanvraag verzorgen. 


Vier 125 jaar Rabobank en doe mee aan de Rabo Sportactie!

Bij een sportvereniging kun je niet verliezen. Want met sport win je vrienden. Daarom steunen we al jaren sportverenigingen en sportbonden die aangesloten zijn bij het NOC*NSF. En om 125 jaar Rabobank te vieren, hebben we nu tijdelijk de Rabo Sportactie. Hiermee willen we jonge sporters van 10 tot en met 20 jaar steunen met € 125 Rabo SportCadeau. Dit is een eenmalige bijdrage voor het sportlidmaatschap. Bekijk of je in aanmerking komt voor de Rabo Sportactie. Het Rabo SportCadeau vraag je vervolgens aan in de Rabo App of via Rabo Online Bankieren onder "Producten" > Rabo Sportactie.


Slotdag VV Oostergo 15 juni

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/