Programmaboekje Toernooi U-23

  VOETBALVERENIGING  OOSTERGO, opgericht 28 juli 1964
 

De v.v. Oostergo heet jullie van harte welkom bij de eerste editie van het Veldfutsaltoernooi voor spelers onder 23 jaar.
Naast alle deelnemende teams willen we in het bijzonder de drie scheidsrechters van deze dag, de heren E. Veenstra, H. de Graaf en M. Yusuf verwelkomen. We zijn blij dat zij de wedstrijden van dit toernooi willen begeleiden.

Een veldfutsalteam bestaat uit vijf spelers inclusief een keeper. Net als bij het futsal mag er onbeperkt gewisseld worden. Het totaal aantal spelers per team mag niet meer zijn dan negen. De doelen die gebruikt worden zijn pupillendoelen. De futsalregels worden gehanteerd, waarbij teruggespeeld mag worden op de keeper. Een correcte sliding is bij het veldfutsal ook toegestaan.

Dit toernooi wordt financieel mogelijk gemaakt door de v.v. Oostergo en dan met name door de sponsorgroep van de vereniging. Langs deze weg willen wij hen dankzeggen voor hun steun.
Naast de sponsorgroep steunt ook Time Out uit Dokkum dit toernooi door middel van het beschikbaar stellen van de hoofdprijs van dit toernooi, een waardebon van € 200,- te besteden bij Time Out. Dit moet voor alle teams voldoende reden zijn om er vol tegen aan te gaan om naast de spreekwoordelijke eer te strijden voor deze mooie prijs. Verder willen wij ook graag uw aandacht vestigen op de website van onze vereniging, waar speciale aandacht is ingeruimd voor dit toernooi. Deze website is mogelijk gemaakt door J-Media uit Ee.

Tot slot willen wij alle teams veel succes en een sportieve en plezierige voetbalmiddag toewensen. Als organisatie hopen we dat u, hetzij als deelnemer, begeleider, clubbestuurder, scheidsrechter, supporter of vrijwilliger, straks terug kunt kijken op een geslaagd voetbaltoernooi. Met z’n allen zullen we ons best doen om er een mooie dag van te maken.

Toernooicommissie v.v. Oostergo
 
Poule indeling

Poule A    Poule B

Be Quick    Oostergo 1
W.T.O.C.    Friese Boys
Ropta Boys    Ternaard
Oostergo 2    Kootstertille

Elk team dient te worden begeleid door een coach en een grensrechter. Verder worden alle teams verzocht om 11.30 uur aanwezig op ons
sportpark “de Streng” voor een korte briefing.


Wedstrijdprogramma

Poule A

12.30 – 12.48
veld 1  Be Quick - W.T.O.C.   -
veld 2  Ropta Boys - Oostergo 2   -

13.10 – 13.28
veld 1  Be Quick - Ropta Boys   -
veld 2  W.T.O.C. - Oostergo 2   -

13.50 – 14.08
veld 1  Be Quick - Oostergo 2   -
veld 2  W.T.O.C. - Ropta Boys   -


Poule B

12.50 – 13.08
veld 1  Oostergo 1 - Friese Boys   -
veld 2  Ternaard - Kootstertille   -

13.30 – 13.48
veld 1  Oostergo 1 - Ternaard   -
veld 2  Fries Boys - Kootstertille   -

14.10 – 14.28
veld 1  Oostergo 1 - Kootstertille   -
veld 2  Friese Boys - Ternaard   -


14.28 – 14.50  Pauze


Halve finales:

14.50 – 15.08
veld 1 W1 Nummer 1 poule A - Nummer 2 poule B  -
veld 2 W2 Nummer 1 poule B - Nummer 2 poule A  -


15.08 – 15.30  Pauze

Finale:

15.30 – 15.48
veld 1  Winnaar wedstrijd 1 – Winnaar wedstrijd 2  -

 

16.30  Prijsuitreiking

 

 

Prijzen

Voor de winnaar, nummer 2 en de twee halve finalisten zijn er prijzen beschikbaar gesteld. Alle prijzen zijn waardebonnen die te besteden zijn bij Time Out in Dokkum.

1e prijs: waardebon t.w.v. € 200,00
2e prijs: waardebon t.w.v. € 100,00
3e  en 4e prijs: waardebon t.w.v. € 50,00


 
Toernooireglement

1. Het toernooi wordt gespeeld volgens de futsalreglementen van de KNVB,
 waarbij wel teruggespeeld mag worden op de doelman.

2. Als uitzondering op de KNVB futsalregelementen is een correcte sliding toegestaan.
3. Spelers dienen lid te zijn van de vereniging waar ze voor uitkomen.
4. De wedstrijdduur is vastgesteld op 18 minuten (2 x 9 minuten).
5.  Het eerstgenoemde team start aan de zijde die zich het dichtst bij de sportkantine bevindt en begint met het nemen van de aftrap.
6. Het eerstgenoemde team zorgt voor een grensrechter.
7. Het eerstgenoemde team zorgt voor een vervangend tenue als beide teams dezelfde kleur shirt hebben.
8.  Een rode kaart betekent uitsluiting voor de betrokken speler voor het restant van de wedstrijd. Zijn team mag na vijf minuten straftijd een vervangende speler opstellen. De daaropvolgende wedstrijd is de ontvanger van de rode kaart automatisch geschorst. Zijn team mag de volgende wedstrijd uiteraard wel weer op volle sterkte aantreden.
9. Bij gelijk eindigen in de poule, wint de ploeg met het beste doelsaldo. Is dit gelijk, dan gaat de ploeg welke de meeste doelpunten heeft gescoord door. Is dit eveneens gelijk, dan is het resultaat van de onderlinge wedstrijd bepalend. Brengt zelfs dat nog geen uitsluitsel, dan wordt een beslissing d.m.v. strafschoppen geforceerd. Bij gelijke stand in halve finales en finale dienen strafschoppen de beslissing te brengen.
10. In geval van strafschoppen worden er twee keer drie genomen. Bij gelijk eindigen gaat men om en om verder tot er een beslissing is geforceerd. Een speler mag in een voorkomende situatie pas een tweede strafschop nemen, nadat al zijn teamgenoten zijn geweest.
11. In onvoorziene omstandigheden of gebeurtenissen beslist de organisatie.
12. Deelname aan dit evenement mag vanaf de leeftijd van 16 jaar en geschiedt op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor vermissing van goederen of persoonlijk letsel wat voortvloeit uit de deelname aan dit toernooi.

Uitslagen 20, 21 en 23 mei
Veldfutsaltoernooi v.v. Oostergo

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/