Pieter Pilat wint de crossloop van VV Oostergo 2024!!

In het begin van de middag stond in het teken van de junioren en pupillen onder koude weersomstandigheden. Toch waren de jongens en meiden erg fanatiek en wie wil nu niet als eerste door het lint lopen!? Na een zwaar parcours door het bos waren de toppers moe gestreden! Na een mooie medaille te hebben gekregen, werd de eerste prijs in de namiddag uitgereikt!

De wandelaars zijn zelfs eerder begonnen, opzoek naar de letters die waren verstopt en te kunnen genieten van de mooie natuur! Ze hebben een mooie tocht afgelegd van zo'n 13 kilometer! Natuurlijk na het puzzelen kwamen ze achter het woord, VREUGDEBIER! 

En toen mochten de senioren van start.( inclusief jo-15 ) Het start schot was nog maar net gegeven en Pieter pakte direct de leiding. Na ook een zwaar parcours door de landen van de familie Kroodsma waren de mannen en vrouwen aardig uitgeput. Pieter heeft de leiding niet meer uit handen gegeven en eindigde als eerste! Kort daarna eindigde de goed afgetrainde Sjoerd Zijlstra op de tweede plaats en Arjen Raap op de derde plaats! Ook waren er een paar fanatieke dames, super dat ze mee hebben gedaan! Jantina Kooistra ging als eerste over de streep met een prima tijd. Joke Keegstra kwam achter haar aan en daarna volgde Baukje de Beer. Antje Mossel eindigde als laatste, maar we zeggen altijd: mee doen is belangrijker dan winnen! 

Met veel positieve en fijne reacties is het voor herhaling vatbaar! De prijswinnaars op een rijtje:

Jo8 Teake Jan Meindsma 
Jo10 Geart Kooistra
Jo11 Klaas Jan Mossel
Jo12 Johannes Cuperus
Jo15 1e Harmen Nutma
         2e Jorrit Wolters

Dames 1e Jantina Kooistra
            2e Joke Keegstra
            3e Baukje de Beer

Heren 1e Pieter Pilat
           2e Sjoerd Zijlstra 
           3e Arjen Raap

Prijswinnaars van de wandeltocht: team van Gauke Bouma!

Uitnodiging 3 feb: VV Oostergo - VCR
Vacature: Hoofdtrainer gezocht

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/