Oostergo wint met dubbele cijfers

Ee,
Dinsdagavond speelde v.v. Oostergo haar tweede bekerduel tegen 4e klasser Beetgum 1. Interim trainer Miedema kon beschikken over een nagenoeg complete en fitte selectie. Oostergo begon gretig en liet de bal veelvuldig zijn werk doen.
In het eerste half uur van de wedstrijd was Oostergo veelvuldig in balbezit, maar het doelpunt bleef uit. Niet veel later was het Johannes Visser die met een mooi schot Oostergo op voorsprong zette. 1-0. De ploeg uit Ee bleef echter druk zetten met snel combinatie spel. Tien minuten voor rust schoot de mee opgekomen Lieuwe Sytsma met links de bal onder de keeper van de gasten door. 2-0. Na de aftrap een snelle combinatie tussen Halbe Mossel en Sjoerd Zijlstra. Laatstgenoemde tikte de de 3-0 binnen. Spits Martijn Jolink bepaalde de ruststand op 4-0.
In de tweede helft werd het publiek getrakteerd op oogstrelend combinatie voetbal. Het was wederom Jolink die al snel de 5-0 aantekende.  Daarna waren het middenvelder Halbe Mossel (3 goals)  en spits Gerlof Leystra(4 goals) die loepzuivere hattrick’s maakten. De druiven waren zuur voor de keeper van Beetgum die in alle hoeken van zijn goal het nakijken had. Door het aanvallende voetbal van Oostergo, ontstonden er kleine ruimtes achterin de verdediging. Beetgum wist hier tweemaal uit te scoren. Het scorebord van Oostergo is er eigenlijk niet voor gemaakt, maar met een beetje creativiteit wist men de eindstand van 12-2 erop te krijgen. Zaterdag speelt Oostergo uit tegen 2e klasser Berlikum. Een gelijkspel volstaat om door te bekeren.  Foto's : www.FotoBuKro.nl

Wedstrijdprogramma's senioren bekend
Trainingstijden jeugdteams

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/