Oostergo 1 in 5 minuten effectief tegen ASC

Oostergo 1 deed afgelopen goede zaken in de thuiswedstrijd tegen ASC. In het eerste kwart van de wedstrijd was ASC de bovenliggende partij en ging met een 0-1 voorsprong de rust in. Na de rust kwam Oostergo herboren uit de kleedkamer. Lars de Jong Schoot de belangrijke gelijkmaker binnen. 1-1. Enkele minuten later zat de keeper van ASC volledig mis. Dirk Jan Schreiber was attent en prikte de 2-1 binnen. Nog geen 2 minuten later was het dezelfde Dirk Jan Schreiber die de 3-1 op het scorebord zette. Het druilerige en regenachtige was men gauw vergeten op sportpark De Streng. Na 96 minuten voetbal kon het team uit Ee e.o. de drie punten bijschrijven aan hun conto. Volgende week de uitwedstrijd tegen Ropta Boys.