Groots Jubileum Vriendenclub v.v. Oostergo

Na 20 jaar wachten was het zaterdag 23 november eindelijk zover: de Vriendenclub van vv Oostergo mocht haar 20-jarig jubileum vieren en had hiervoor een fraai programma opgesteld. Dat deze gebeurtenis enorm leefde bleek uit het feit dat de afgelopen weken 10 nieuwe leden zich hadden aangemeld waardoor er momenteel 74 leden zijn. Aangezien de Vriendenclub in de feesttent is opgericht in 1999 kon het 20-jarig jubileum maar op 1 plek worden gevierd: in een heuse VIP tent. Deze VIP tent is belangeloos beschikbaar gesteld door secretaris Sikkema.

Vanaf 14.00 uur werden maar liefst 47 vrienden verwelkomd door de chique geklede (oud)bestuursleden Haaksma, Dorhoud en Idsardi van de Vriendenclub. Onder het genot van een hapje en drankje, geserveerd door de eveneens chique voetbalvrouwen van vv Oostergo, kon de wedstrijd vv Oostergo – Opende worden aanschouwd. Van de wedstrijd werd men niet warm echter maakten de straalkachels van Zijlstra Verhuur veel goed.
In de rust konden alle gasten genieten van een stuk zelfgemaakte oranjekoek. Deze kwalitatief hoogwaardige stuk koek is inmiddels een klassieker binnen de vriendenclub en hoort tot het spreekwoordelijke meubilair.
In een stampvolle kantine werd vanaf 17.00 uur het feest verder gevierd. De Vriendenclub had DJ Renze en zanger Orlando Uitenwerf voor deze gelegenheid gecontracteerd. Beiden maakten er een geweldige show van. Om circa 18.00 hield voorzitter Zijlstra een speech waarbij werd gerefereerd aan de oprichting in een tent, de betekenis van de Vriendenclub voor vv Oostergo en werden de nieuwe Wc’s officieel geopend. Deze investering is voor 80% mogelijk gemaakt door de Vriendenclub. Het overige deel is gedragen door de DOM (dorpsontwikkelingsmaatschappij). De vrijwilligers die de verbouwing mogelijk hebben gemaakt zijn door het hoofdbestuur en de Vriendenclub in het zonnetje gezet.
Een stamgast heeft vervolgens met een gouden pleeborstel het gespannen WC papier verwijderd waardoor de Wc’s officieel zijn geopend. Vervolgens kon men heerlijke fruit- en vleesprijzen winnen bij het draaiend rad. DJ Renze zorgde met het aanwezige publiek voor een geweldig slot van de avond.

De vriendenclub kijkt terug op een geweldig jubileum en wil alle leden en vrijwilligers hier nogmaals voor bedanken!
PS: op 13 december vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Traditiegetrouw zal hier wederom oranjekoek worden geserveerd en zal er nog een verrassende activiteit plaatsvinden! Komt allen!

foto_tent_opzetten.jpg

Uitslagen zaterdag 7 en donderdag 12 december 2019
Uitslagen zaterdag 30 november 2019

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/