Engwierum winnaar op Pompster boys toernooi

 

KOLLUMERPOMP - Zaterdag 4 juni werd het traditionele Pompster Boys toernooi gehouden op het sportveld in De Pomp. Elk jaar weer een sportief samenzijn van en voor voetballiefhebbers uit Kollumerpomp en omgeving. De 5 teams die tijdens deze stralende dag streden waren: bekerhouder Buitenpost,  Burum, Oudwoude, Engwierum en de Pompster Boys.

De openingswedstrijd van het Pompster Boys toernooi werd gespeeld door Oudwoude en de Pompster Boys, de teams waren aardig aan elkaar gewaagd maar toch wist de organiserende partij met 1-0 te winnen. De tweede toernooiwedstrijd was tussen de Engwierum en Buitenpost.  Engwierum liet een prima wedstrijd zien en zorgden met een 5-0 einduitslag voor de dikste uitslag van dit toernooi. In de derde wedstrijd speelde Burum 2-2 gelijk tegen de Pompster Boys. De wedstrijd Oudwoude - Engwierum leverde opnieuw een overwinning voor de mannen uit Engwierum op, maar deze keer werd het een iets minder dikke uitslag nl. 1-2.

Ook Burum wist van Buitenpost te winnen, daarna moesten de Pompster Boys tegen Engwierum en ook nu was Engwierum weer de sterkere partij (3-0)  Oudwoude won vervolgens met 0-2 van Buitenpost. Burum speelde een prima partij tegen Engwierum, want ze wisten de stand op 0-0 te houden. De Pompster Boys sloot hun laatste wedstrijd van dit toernooi af met winst op Buitenpost (1-0). De slotwedstrijd werd gewonnen door Oudwoude, zij wisten met 3-1 van Burum te winnen. Engwierum werd de winnaar van dit Pompster Boys toernooi.

Alle uitslagen:
Pompster Boys -  Oudwoude  1-0
Engwierum  -  Buitenpost  5-0
Burum   -  Pompster Boys 2-2
Oudwoude -  Engwierum  1-2
Buitenpost   -  Burum  1-4
Engwierum  -  Pompster Boys  3-0
Buitenpost  -  Oudwoude  0-2
Burum   -  Engwierum  0-0
Pompster Boys -  Buitenpost  1-0
Oudwoude  -  Burum     3-1

Eindstand:
1. Engwierum         (10 pnt.)  
2. Pompster Boys (7 pnt)
3. Oudwoude      (6 pnt.) 
4. Burum   (5 pnt.)
5. Buitenpost      (0 pnt.)

Het toernooi was mede mogelijk gemaakt door vele sponsors, waarvoor onze hartelijke dank
De Pompster Boys kunnen weer  terugzien op een zeer geslaagd toernooi, wat zeker weer voor herhaling vatbaar is.

Bron : www.rtvnof.nl

 

nieuwe spelerspas UPDATE !! 18-8
Oostergo 1 pakt 2e prijs op Allert Pol toernooi

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/