Een brug te ver voor vv Oostergo

voetbal

Een brug te ver voor vv Oostergo

Zaterdag 20 november 2021 kan in de boeken als een bijzondere dag. Het Coronavirus houdt iedereen danig in z'n greep. Spelen zonder supporters, geen festiviteiten rond de kraker tegen WTOC.

De gasten uit Westergeest/Oudwoude en de Triemen passeren een aantal bruggen voor ze in Ie verschijnen. Dit bleek niet de reden voor het late verschijnen van onze zuiderburen. De voorbespreking werd thuis gehouden, vertelde de reservedoelman die wel vroeg verscheen.Bert Visscher zegt in dit soort situaties: "in Zijn clubblaadje wel".

Scheidsrechter J. de Klein noteerde na een aantal minuten spelen de 0-1, Tedo de Bruin. Vv Oostergo had in deze beginminuten moeite om in de wedstrijd te komen. Sybren Bosma slalomde door de vv Oostergo verdediging en verschalkte de degelijke keepende Geert de Jong met een onmogelijke lob. WTOC vergat echter door te drukken, ijzerboer Hendrik Dijkstra voelde dit goed aan en maakte de aansluittreffer. De kansen begonnen te keren. Na wat reboelje in de 16 van WTOC kwam de bal op de stip. DJ Schreiber stroopte zijn mouwen op en penetreerde de bal in het net : 2-2. De pas ingevlogen en vers negatief geteste Jaap de Bruin verstierde het vv Oostergo-feestje met de 2-3. Onrust op de bank bij de rood-gelen, waar is Julius de Jong? Hij was de laatste wissel van vvO. Na enig recherchewerk bleek de Jong onderweg naar Ljouwert te zijn. Na enige druk van preses W. Sikkema keerde de Jong zijn auto en verscheen op het veld. Na een keurig genomen corner kopte de boomlange boekhouder Sprik binnen : 3-3. Wat zonde dat deze boeiende slag tussen noord en zuid niet door publiek beschouwd kon worden. De eerder genoemde Jaap de Bruin maakte de 3-4.

Inderdaad, WTOC was vandaag voor de vv Oostergo 1 brug te ver.
VV Oostergo JO13 zet belangrijke stap richting het...
VVO 2 – Waskemeer 3

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/