Bierproeverij Vriendenclub vv Oostergo groot succes!

Bierproeverij Vriendenclub vv Oostergo groot succes!

Op vrijdag 7 oktober 2016 vond de jaarlijkse ledenvergadering plaats in kantine Oan ‘e Line. Naast 7 agendapunten stond er een heuse bierproeverij voor de leden op het programma. Om 20.10 uur werd de vergadering geopend waarbij vijftien leden (inclusief) bestuur aanwezig waren. Nadat de notulen en het financieel verslag van 2015 waren goedgekeurd deed voorzitter J. Kok uit de doeken welke projecten het laatste 1 ½ jaar zijn uitgevoerd door de vriendenclub.
Dit betreft o.a. de aanschaf van kaboutergoals voor de jeugd, het toevoegen van het 2e op het bord met standen en uitslagen, de karren voor de ballen, nieuwe goals op het hoofdveld (inclusief netten) en een metamorfose voor de scheidsrechterhokjes. Prachtige projecten voor de vv Oostergo die dankzij de jaarlijkse bijdrage van de leden uitgevoerd kunnen worden.
Vanuit de leden kwamen ideeën voor nieuwe projecten die variëren van voetbaltafels voor de jeugd tot elektronisch scoreborden en van oversteekplaten bij het trainingsveld tot nieuwe ballenvangers met afdruk achter de goals. Het bestuur gaat zich de komende tijd beraden over welke projecten volgend jaar van start gaan.
Nadat de 7 agendapunten waren afgehandeld kon om 21.00 uur gestart worden met de bierproeverij. Penningmeester E. Idsardi had de volgende 5 bieren uitgezocht voor deze traktatie:
1) Alfa bokbier
2) Bonifatius
3) Keizer Karel blond
4) Texels Skuumkoppe
5) Old Speckled Hen
Over deze bieren gaf Eelke een uitgebreide toelichting waarin historie, smaak en alcoholpercentage werden toegelicht. Naast deze bieren konden de aanwezigen genieten van een overheerlijke borrelgarnituur bestaande uit o.a. kristal kaas, nootjes, droge worst etc. De bierspecialisten waren het meest enthousiast over de Alfa bokbier, Keizer Karel blond en Texels Skuumkoppe. Als klap op de vuurpijl werd er een bierquiz georganiseerd waarbij de oranjekoeken naar Donald Trump, Oane Attema en Melle Pieter Prins gingen.
Voor de leden die niet aanwezig waren: reserveer de datum 8 april 2017 want op deze, bij de wedstrijd vv Oostergo – Ropta Boys, staat er een Vriendenclubsneon op het programma. De leden van de vriendenclub krijgen hierbij een special treatment. 
Momenteel hebben wij rond de 55 leden. Wij zouden het bord graag vol zien en zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden zodat we nog meer voor onze voetbalclub kunnen betekenen. Wilt u lid worden van de Vriendenclub? Vanaf € 45,- kunt u lid worden, komt uw naam op de club van 100 en kunt u ideeën aanbrengen tijdens de vergaderingen! U kunt zich hiervoor aanmelden bij Jelmer Kok, Eelke Idsardi of Sjoerd Zijlstra.

 

 

 

Ledenvergadering v.v. Oostergo Supportersverenigin...
Uitslagen zaterdag 8 oktober 2016

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/