Beker en competitie indeling

Beste voetballiefhebbers, 

Voor de meeste teams van VV Oostergo staan de bekerwedstrijden weer voor de deur en is de competitie indeling weer bekend. Alleen het roemruchte derde elftal mag nog even van de vakantie genieten en is vrijgesteld van het spelen van bekerwedstrijden. Voor de overige teams mag er op zaterdag 15 augustus weer gevoetbald worden.

Zowel het tweede, de E-pupillen en de F-pupillen mogen voor de beker aantreden tegen Birdaard, VCR en Viod. Voor de B en C junioren staat onder andere de kolkenderby tegen Anjum op het programma. Oostergo 1 mag aantreden tegen de plaatselijke VV uit Dokkum. Wellicht dat de mannen nog iets goed willen maken tegen de stadjers nadat vorig seizoen belangrijke punten in de strijd om de prijzen tegen Dokkum werden verspeeld.

Ten slotte nog een bedankje aan de KNVB die het derde elftal dit seizoen naar de andere uithoek van de provincie stuurt met wedstrijden tegen onder andere Zeerobben en Franeker. Gelukkig zit er een schat aan ervaring in het derde zodat ook de sportvelden te Scharnegoutum en FC Bal op Dak 7 wel gevonden zullen worden. 

Alvast een sportief seizoen gewenst en tot de 15e van augustus op Sportpark 'De Streng'! 

Geschenk supportersvereniging
Voorlopige selecties senioren seizoen 2009-2010

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/