5 maart 2022 vv Oostergo – sc Kootstertille

vvo-kootstertille

5 maart 2022vv Oostergo – sc Kootstertille

Op een zonovergoten sportpark "De Streng" werd afgelopen zaterdagmiddag de wedstrijd

vv Oostergo – sc Kootstertille gespeeld. In de eerste helft had vv Oostergo het betere van het spel wat uiteindelijk resulteerde in een prachtige aanval, opgezet door Cees de Jong. Na stug doorzetten kreeg hij de bal keurig voor.Dirk Jan Schreiber tikte hem tegen het net: 1-0. In de resterende 10 minuten had sc Kootstertille hier nog geen antwoord op.

Na de thee voltrok zich het helaas repeterende scenario.vv Oostergo nog niet helemaal scherp, incasseerde een tegentreffer: 1-1. Vanaf dit moment liet de vv Oostergo de wedstrijd uit z'n handen glippen: 1-2. Tien minuten voor tijd sloop sc Kootstertille door de vv Oostergo verdediging: 1-3. Scheidsrechter J.A.W. Zijl uit Assen floot daarna het eindsignaal.