Uitnodiging Fawaka café

View the embedded image gallery online at:
https://www.dorp-ee.nl/uitnodiging-fawaka-caf#sigProIde7cdb2d0e2

Voor meer info klikt u op "lees meer"


 


 

Kinderen en jongeren zorgen soms voor een zieke, gehandicapte of verslaafde vader, moeder, broer of zus. Dat komt vaker voor dan je denkt. 

 

  • Je helpt vanzelf extra vaak mee.
  • Je houdt meer dan anderen rekening met thuis.
  • Je voelt je misschien minder vrij dan je leeftijdsgenoten.

 

Dat bij elkaar heet MANTELZORG.

 

Soms zou je liever de boel de boel laten, tijd voor jezelf nemen, er even tussenuit. Maar dat kan niet altijd. Het kan helpen er met iemand over te praten.

 

Woon je in Noordoost Friesland, ben je tussen de 10 en 20 jaar en heb je een zieke ouder, broertje of zusje waar jij voor zorgt? Wil je ook graag eens weten hoe anderen hiermee omgaan? Dan is het Fawaka Café misschien iets voor jou!!

 

Fawaka en MEE Friesland in Dokkum organiseren een informatieavond! Met als doel jonge mantelzorgers en hun ouders/verzorgers te informeren over de opzet en inhoud van het Fawaka Café.


Kom op maandagavond 16 mei a.s. naar het Fawaka Café en praat MEE.

Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen bij Het Bolwerk, Oranjewal 28 in Dokkum. We starten om 19.15 uur en eindigen rond 20.30 uur.

 

Je kunt je aanmelden bij:

MEE Friesland, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel: 058-2844944

Fawaka, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel: 0519-292223Iepen Doarp Oosternijkerk
Gastgezinnen gezocht voor scholieren vanuit de geh...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/