Nieuw kerkelijk seizoen in Ee met Escaperoom van start gegaan

IMG_1282

We mochten zondag 19 september de start van het kerkelijk seizoen met elkaar vieren. Het thema van deze dienst was; Nu en de Toekomst. De startzondag begon met koffiedrinken in het Anker. De kerkdienst startte om 10.00 uur waarna we na het welkom, gebed en zang uiteen gingen in 7 groepen.

De groepen gingen uiteen in en rondom de kerk en speelden een Escaperoom. Onder leiding van spelleiders werden 9 rondes gespeeld (puzzel, muziekfragmenten, raadsels, foto ronde, doolhof, zoek de verschillen en vragen enz). Per ronde konden letters worden verdiend waarbij de letters 1 woord moesten vormen waarmee ontsnapt kon worden uit de Escaperoom. Er werd fanatiek gestreden en goed samengewerkt door jong en oud. Het woord wat er uit moest komen was: Verbondenheid. Uiteindelijk bleek iedereen het woord te hebben geraden waarna ze konden ontsnappen uit de escaperoom.

Na de escaperoom hebben we deze feestelijke ochtend afgesloten in de kerk. Dominee Timmer had voor ons een mooie boodschap passende bij het jaarthema en de dienst. Na een gebed door pake Ale en kleinzoon Anne Folkert en het zingen van de zegebede kwam er een einde aan de geslaagde ochtend. Op naar een mooi kerkelijk seizoen!


Zondag 3 okt Kindernevendienst-XL
Startactiviteit Kindernevendienst zondag 26 septem...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/