Wilt u ook energiebesparen met uw buurt?

Wilt u ook energiebesparen met uw buurt?Hallo buurtverenigingen en wijkraden,

Investeren in energiebesparende maatregelen betekent lagere vaste lasten, een hoger wooncomfort en een bijdrage aan het milieu. De gemeenten Dantumadiel en Dongeradeel hebben daarom het initiatief genomen tot de oprichting van Consortium ‘Goed Bezig’.

Goed Bezig is een samenwerkingsverband van regionale bedrijven die allen gespecialiseerd zijn in energiebesparende maatregelen. Door het bundelen van hun kennis wordt u als particuliere woningeigenaar optimaal geholpen bij het energiezuiniger maken van uw huis.

 

Via één aanspreekpunt verzorgen de Goed Bezig bedrijven voor u het hele traject, van advies, subsidiëring tot en met de uitvoering van alle soorten energiebesparende maatregelen.

Dit ene aanspreekpunt probeer ik te zijn. In het voorjaar hebben wij samen met de bedrijven een voorlichtingsavond gegeven aan inwoners van Buurtvereniging De Schans. Dit was een zeer geslaagde avond. Voor dit najaar willen we ook een aantal avonden organiseren. Dit kan op het gemeentehuis zijn maar ook bij één van de bedrijven.

We beginnen dan met een gezamenlijke start waarin we van alles vertellen over de materie van energie en hoe we met zijn allen energie kunnen besparen. Hierna zijn er verschillende technische mensen aanwezig die u met al u vragen kunt bestoken over isolatie (vloer en spouwmuur), bouwtechniek, installaties en glas.

Dit alles natuurlijk onder het genot van een kopje koffie.

Het zou geweldig zijn als wij deze avond met jullie als buurtvereniging of wijkraad zouden kunnen organiseren. Wij maken de uitnodigingen, u zorgt dat deze bij uw leden komen. Wij verzorgen verder de hele avond voor u.

Wilt u een energiebesparende informatieavond voor uw buurt of wijk? Neem dan contact met mij op! Dit kan het beste via de mail. Mijn mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Met vriendelijke groet,

Mede namens mijn collega Anke van Hijum van de gemeente Dantumadiel,

 

Korien Boerema

Medewerker Duurzaamheid

tel. 14 0519

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Geplaatst: 26-11-2014

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31