D.O.M. Ee maandag in BYNT (Omrop Fryslân)

Komende maandagavond (3 maart)  zal Jelmer Kok namens de D.O.M. Ee in het tv programma Bynt, vertellen hoe Ee de komende jaren verandert in: Flaaksdoarp Ie.

Bynt is een programma van Omrop Fryslân. In dit programma is Martin Cnossen regelmatig te gast. Martin Cnossen is directeur van DBF, een instantie waarmee wij als D.O.M. Ee op dit moment intensief samenwerken.

Jelmer Kok zal bij Omrop Fryslân vertellen over de plannen met ons vlasmuseum. Wanneer je Ee als Flaaksdoarp op de kaart wil zetten, zul je zeker het vlasmuseum “in the picture” moeten zetten. We willen het vlasmuseum zodanig inrichten, dat je in de toekomst minder afhankelijk bent van vrijwilligers. Een toerist kan het vlasmuseum betreden en bekijken zonder dat daar een vrijwilliger voor nodig is. Ook willen we de directe omgeving van het vlasmuseum toegankelijker maken. We willen het zodanig inrichten dat de toerist het vlasmuseum niet meer kan missen en een bezoek hieraan wil brengen.

Ook hebben we ideeën om het plantsoen aan de Stienfeksterwei om te toveren tot het Flaaksplein. Een ontmoetingsplek voor jong en oud, maar ook zeker voor de toerist incl. oplaadpunt voor elektrische fietsen.  Op de komende dorpsbelangvergadering zullen we inhoudelijk verder op de plannen ingaan. Want Ie Flaaksdoarp, daar kun je niet omheen.

Veel kijkplezier komende maandag.

 

Met vriendelijke groet,

D.O.M. Ee

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30