Met zijn Allen !!!!

Op zaterdag 12 mei is er een toertocht voor de clienten van Talant. Van u wordt gevraagd om zaterdag 12 mei te vlaggen. Voor het artikel klikt u op "lees meer"

Toertocht ‘Met z’n allen’ voor cliënten Talant

 

Op zaterdag 12 mei gaan 75 vrachtauto’s (huisvuilwagens, veegwagens en kippers) van verschillende gemeenten en Omrin op pad met in totaal 83 cliënten van de zorginstelling Talant. Deze tocht is altijd een groot succes voor zowel de cliënten als de chauffeurs. De naam van de tocht is Met z’n allen. Met z’n allen, omdat veel partijen samenwerken om voor en met de cliënten van Talant een leuke dag te verzorgen. De toertocht trekt voor de 22e keer door Friesland en wordt sinds vorig jaar georganiseerd door Omrin in samenwerking met Talant. Naast Talant en Omrin werken verschillende gemeenten en de politie Heerenveen enthousiast samen om de tocht tot een succes te maken en hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

 

Om 8.30 uur verzamelen inzamelvoertuigen van verschillende gemeenten en Omrin zich op de Hidalgoweg in Leeuwarden. Vanaf daar begint rond 9.45 uur de toertocht van ruim 110 kilometer door de gemeenten Leeuwarden, Tytsjerksteradiel, Ferwerderadiel, Dongeradeel, Dantumadiel, Kollumerland en Achtkarspelen. De complete route treft u aan in de bijlage.

De lunchpauze, tussen 12.00 een 13.00 uur, wordt gehouden bij Bowling- en zalencentrum Dokkum in Oostrum. Daarna wordt de tocht vervolgd en komt de stoet rond 15.30 uur weer terug op de Hidalgoweg in Leeuwarden.

Om de tocht voor de deelnemers nog aantrekkelijker te maken vragen we de bewoners langs de route op die dag de vlag uitsteken. Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd langs de route te komen kijken.

 

Deze tocht wordt mogelijk gemaakt door de gemeenten Leeuwarden, Kollumerland, Tytsjerksteradiel, Ferwerderadiel, Dongeradeel, Achtkarspelen en Dantumadiel en de sponsors AON, Iveco Cornelis Bedrijfsauto's, KTK, 2Bmade, Multicopy, Rinsma Scania, VDL containersystemen, milieudienst Groningen, Okkinga communicatie, Omrin, Van der Horn taxibedrijf, Talant, Femmes Vattaal, MPH events, Drukkerij Douma, Stichting Vrienden van Talant, Lamb Weston, Makro, Politie Friesland, Borgesius convenience, Sandstra transport BV, De Vlas transport BV, Rondaan’s Carrosserie en Wagenbouw B.V., Aldenkamp, Zijlstra beroepskleding, Auto Bourguignon Leeuwarden, Bowling- en zalencentrum Dokkum.

 

Omrin is in Noord-Nederland actief in de gehele keten van afvalstoffenmanagement. Omrin heeft tot doel afval op een professionele en milieuhygiënisch verantwoorde manier in te zamelen, te bewerken en te verwerken. Daar waar mogelijk worden innovatieve technieken ontwikkeld en toegepast. Niet voor niets is de missie van Omrin: het behalen van een zo hoog mogelijk milieurendement en kwaliteitsniveau tegen zo laag mogelijke kosten. Bij alle activiteiten moeten bovendien een gezonde en veilige werk- en leefomgeving gewaarborgd blijven. Bij Omrin werken circa 450 mensen. De aandelen zijn in handen van Friese gemeenten.

 

Talant helpt mensen met een beperking in Friesland hún leven te leiden. Of het nu gaat om wonen, werk en dagbesteding of leren, om 24-uurszorg of enkele uren begeleiding per week: de wensen en mogelijkheden van de cliënt staan centraal. Met ruim driehonderd locaties verspreid over de provincie Friesland is Talant altijd dichtbij.

 

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30