Fantastische opkomst bij ledenvergadering Oer 't Net

logo-volleybal

Fantastische opkomst bij geslaagde Ledenvergadering volleybalvereniging Oer't Net


Afgelopen woensdagavond was de Algemene Ledenvergadering van volleybalvereniging Oer't Net uit Ee en Engwierum. Dat deze vereniging groeit en bloeit was ook dit keer weer te zien aan de opkomst. Bijna 50 leden en ouders van leden waren aanwezig.
De voorzitter opende de vergadering en heette een ieder welkom en gaf aan dat het sleutelwoord van het afgelopen seizoen Groei was. Groei in vele opzichten.
Financieel staat de vereniging er ook goed voor, maar de penningmeester gaf aan dat we kritisch moeten blijven op de kosten. En dat gaan we dan ook doen als vereniging.
Bij het punt bestuurswissel werd afscheid genomen van secretaris Sipke Hansma. Sipke ontving een ovationeel applaus van de aanwezigen, als dank voor zijn inzet de afgelopen 5 jaar.
Jolanda Kingma gaat het stokje overnemen van Sipke. Het bestuur is blij dat Jolanda, met al haar bestuurlijke ervaring, zitting neemt in het bestuur.
Een vast punt op de agenda zijn de teamverslagen. Ieder team deed een verslag van het afgelopen seizoen, zodat iedereen op de hoogte is van de ontwikkeling van de teams, hoe ze presteren, hoeveel plezier ze hebben gehad en hoe vaak ze bij de Mac zijn geweest. Uit de verslagen bleek ook dat er 2 teams kampioen zijn geworden dit jaar (Meisjes C en de Meisjes B) en dat het voor Heren 1 nog even spannend is of dit team kampioen is geworden. Dit wordt door de voorzitter van de OVK, dhr. M.P. Prins bekend gemaakt op het slotfeest.
Het bestuur had 16 mededelingen voor de aanwezigen. Volgend seizoen worden er 11 teams ingeschreven. Worden er nog 2 trainers gezocht voor komend seizoen. Is de vereniging enorm trots op haar sponsorgroep: Meubelbeslag XXL, Hoveniersbedrijf Ate Wiersma, Financieel Advies Corry Alting, Oosterhof Holman, Mechan Noord en Hoektrans.

Om 21.15 uur sloot de voorzitter de vergadering en bedankte de aanwezigen voor hun aanwezigheid en hun inbreng. Na afloop werd er nog volop nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. 

Mooie opbrengst Jeugdsponsoractie Poiesz voor Oer ...
Wouter de Vries verlengt contract bij Volleybalver...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/