Clinic Sjanet Wijnia bij Oer 't Net groot succes

Foto-clinic-1

 Clinic Sjanet Wijnia bij Oer't Net groot succes

Leerzaam, leuk, spannend en super, dat waren de woorden die de meiden van volleybalvereniging Oer't Net na afloop van de clinic zeiden.
Het bestuur van de volleybalvereniging had kunnen regelen dat Sjanet Wijnia op vrijdag 10 november naar Ee afreisde om een clinic te geven aan twee teams van volleybalvereniging Oer't Net in Ee. Sjanet Wijnia speelt zelf bij VC Sneek, het team dat vorig jaar landskampioen is geworden. En wat is het dan leuk dat je tips krijgt, van een speelster die op het allerhoogste niveau in Nederland speelt.

Eerst was het de beurt aan de meiden Oer't Net MB1. Zij zijn vooral bezig geweest met passing en de set up. Twee belangrijk onderdelen van het volleybal. Wat mooi om te zien was, dat Sjanet aandacht had voor alle meiden, dat ze iedereen persoonlijke tips gaf om nog beter te worden. Na een uur sloten de meiden Oer't Net Dames 1 aan bij het team en was er aandacht voor het mentale stuk van volleybal. Hoe gaan topsporters daarmee om en hoe maak je elkaar beter tijdens een wedstrijd. Sjanet gaf aan dat ze bij VC Sneek duidelijke afspraken maken aan het begin van het seizoen en dat ze elkaar daar op aanspreken. Dat elkaar feedback geven tijdens de wedstrijd belangrijk is omdat je allemaal hetzelfde doel hebt. Op de foto kun je zien dat de meiden vol aandacht waren, naar wat Sjanet hun te vertellen had op het mentale gebied.

Hierna was het de beurt aan de dames van Oer't Net om de clinic te volgen. Zij kregen tips over het bovenhands serveren en over hoe de ideale smash eruit ziet. De tijd vloog voorbij en op het einde nodigde Sjanet alle deelnemers uit om op 9 december naar Sneek te komen om een wedstrijd van VC Sneek te komen zien. Iedereen zei natuurlijk ja op dat aanbod.
Tot slot werd Sjanet bedankt voor de mooie clinic en voor de vele tips. Nadat ze de bloemen had ontvangen uit handen van het bestuur, kreeg ze applaus van de meiden, maar ook van het publiek dat in grote getal naar het dorpshuis was gekomen. 

Vrijdag 8 december Volleybalwedstrijd met Muziek
Nieuwe shirt's Mix-team volleybalvereniging Oer 't...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/