Sjoeltoernooi van de kinderen

Op zaterdag 28 december werd ’s middags het sjoelkampioenschap voor de basisschoolkinderen georganiseerd. Maar liefst 34 kinderen kwamen deze middag naar de Jister om hun sjoelkunsten te vertonen. Er werd aan 6 sjoelbakken gestreden om de punten.

De 4 jarigen, Sander, Jannard, Gerhardus Jan, Bente en Jop sjoelden in de eerste sjoelbak. Na 2 spannende rondes kwam hier Jop als winnaar uit de bus met 97 punten. 

Alle andere kinderen sjoelden in gemixte groepen aan de andere sjoelbakken. Na de eerste ronde was er wat lekkers voor iedereen. De 2e ronde was beslissend; wie ging er met de prijzen naar huis?!

In de leeftijdscategorie 6 t/m 8 jaar behaalde Tineke de 3e prijs (142 punten), Doutsen de 2e prijs (153 punten) en de eerste prijs ging naar Lolkje, zij behaalde 161 punten.

In de oudere leeftijdscategorie, 9 t/m 12 jaar, lagen de punten ook dicht bij elkaar, maar gingen de prijzen uiteindelijk naar Romana (3e prijs; 178 punten), Patrick (2e prijs; 183 punten) en de winnaar in deze categorie was Marijke met maar liefst 185 punten.


Het was een gezellige en geslaagde middag!

 

Sjoelen2013

 

2013 werd weer knallend afgesloten!
Kom naar de tentoonstelling van (amateur)schilders

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/