Medewerkers gemeente Dongeradeel actief in Ee

Voor het goede doel Serious Request klaarden alle medewerkers van Dongeradeel op donderdag 12 september een klus in de gemeente Dongeradeel. De klussers zijn beschikbaar van ongeveer 13.30 uur tot 17.00 uur. Ze worden daarbij financieel gesponsord door hun naasten en bekenden. Het geld gaat naar Serious Request, ...

Klik op "lees meer" voor het hele artikel en foto's.

een initiatief van radio 3FM voor het tegengaan van kindersterfte door diarree. Dagelijks sterven namelijk 2200 kinderen aan de gevolgen daarvan. Dit jaar vindt Serious Request plaats in Leeuwarden. Daar zal het totaalbedrag eind dit jaar worden aangeboden.

Via het speciale inschrijf formulier had dorpsbelangen Ee zich ook ingeschreven voor deze actie. Donderdagmiddag om 13.30 uur waren er een 7 tal medewerkers van de gemeente Dongeradeel actief in Ee. Alle lantaarnpalen in de beschermde kom kregen een volledige poetsbeurt en bij de peuter en kleuterschool werden de speeltoestellen gereinigd en het groen gesnoeid. Het gemeentehuis in Dokkum is vanmiddag gesloten. Alle medewerkers zijn te vinden in Dokkum en de dorpen van Dongeradeel. Het mooie najaarsweer zorgde voor een geslaagde doemiddag voor het goede doel.

foto's © Burt Sijtsma, FotoBuKro.nl

Op de Praatstoel - 2
It Flaakspaad is hast klear!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/