Mantelzorg cafe

Laatste mantelzorgcafe avond voor de zomervakantie. Klik op "lees meer"

Woensdag 20 juni 2012

is onze laatste Mantelzorgcafé avond voor de zomervakantie. Onder het genot van koffie/thee en een hapje en een drankje gaan we luisteren en kijken naar een verhaal en film van Germ Martini over de

 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij
 
Sinds 1824 redt de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) mensen
op zee en op het ruime binnenwater in Nederland.

Bij het uitvoeren van haar taak heeft de KNRM vanaf de oprichting er voor gekozen dit als zelfstandig opererende en ongesubsidieerde instelling te doen. De exploitatie wordt gedekt door enerzijds vrijwillige bijdragen van donateurs ( de “redders aan de wal” ) en sponsors en anderzijds door schenkingen, legaten en nalatenschappen.

Thans garandeert de Redding Maatschappij de inzet van meer dan 70 snelle  reddingboten, gestationeerd op 42 reddingstations met ongeveer 1000  vrijwillige bemanningsleden. Deze bemanningsleden zijn op ieder moment van de dag, 365 dagen per jaar, ongeacht de weersomstandigheden, paraat om uit te varen.

Wanneer het nodig is dat u thuis wordt vervangen, kunt u contact opnemen met Mantelzorg Dokkumer-Wâlden, tel: 0519-292223.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Het mantelzorgcafé  is een plek voor ontmoeting, gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen! Er is ruimte voor het stellen van vragen,  er is informatie over voor mantelzorgers belangrijke zaken.
Wanneer?? Iedere 3de woensdag van de maand.

Waar?? MFC de Beijer, Tjaerdawei 42b in Rinsumageest. Tijdstip 19.30 - 21.30 uur en de toegang is gratis.

Hoe laat?? Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar, waarna het programma om 20.00 uur begint. De toegang is gratis, evenals koffie en thee. Andere drankjes zijn voor eigen rekening.
Voor wie?? Mantelzorgers, hulpvragers, familieleden en belangstellenden uit Dongeradeel en Dantumadiel

Informatie Voor informatie kunt u contact opnemen met: Hanny van der Meer, Steunpunt Dokkumer-Wâlden, tel: 0511-424995 of Francien Bekius, Steunpunt Dokkumer-Wâlden, tel: 0519-292223

Organisatie Het Mantelzorgcafé is een samenwerkingsverband van Steunpunt Dokkumer-Wâlden, Thuiszorg het Friese Land, Zorggroep Pasana, WMO Burgerplatform DanDon, Stichting AanZet.

Verslag verenigingsavond 25 juni 2012
Oldtimer grasbaan demonstratie op 2 juni 2012

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/