Pyke partij 04-08-2011

ImagePyke partij gesponserd door Taxi de Jong, Ee groot succes. Voor het complete verhaal en foto's klikt u op "lees verder"

Pyke-partij groot succes in Ee

Op 4 augustus stond hij weer op het wedstrijdprogramma van k.f. de Trochsetters in Ee. De partij waarbij er vier keer opnieuw wordt geloot en op het eind iedereen een “taske pyk” in ontvangst mag nemen. Altijd een nieuw partuur en altijd prijs bij deze kaatswedstrijd. Sponsor van deze partij was Taxi de Jong uit Ee.
Er stonden deze dag 35 kaatsers en kaatsters op de lijst. Het weer was prachtig, dus werd er om 13.00 uur gestart met deze partij. De eerste omloop moesten sommigen nog even loskomen, want in deze omloop was er weinig spanning te bespeuren. In de tweede omloop was het al niet veel beter, alleen de partij tussen de gebroeders Sipma was een beetje spannend, daar werd om elk punt hard gestreden. Het was Klaas cs. die weer 7 eersten konden laten noteren, doordat ze met 5-4 6-6 van Gerard cs. wonnen.  Derde omloop begon het allemaal wat spannender te worden, niet op het veld, maar op de lijst waar alle eersten stonden genoteerd, sommigen moesten nog even aan hakspier trekken om in de ereprijzen te vallen, dus werd er  weinig  kado gegeven. De vierde en alles beslissende omloop, het waren Raymond Hoekstra, Gauke Bouma, Jacco de Jong, Klaas Sipma en Krista Hoekstra die tot nu toe alle drie omlopen hadden gewonnen. Ook deze omloop wisten deze vijf de partij te winnen, dus waren het de tegeneersten die nu gingen tellen, wat wel jammer was, want er waren maar drie kransen te verdelen.  De vierde prijs was voor Alwin Buist, Kas Huizenga en Riemer Hoekstra, de derde prijs was voor Anna van der Hoek, Gerard Sipma en Gerbrand Nicolai, de tweede prijs was Lars de Jong, Krista Hoekstra en Klaas Sipma, waarvan de twee laatstgenoemde 28 voor en 8 tegen hadden. De kransen waren dit keer welverdiend voor Raymond Hoekstra(28-7), Gauke Bouma(28-7) en winnaar van iedereen Jacco de Jong met 28 voor en maar 6 tegen. Al met al was het een geslaagde kaatsmiddag met mooi weer, waar nog lang over nagepraat werd.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Ee in 2e omloop eraf op de "Ald Meiers" te Hitzum
Oostrum partij 30-07-2011

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/