Marije Hiemstra, Maaike Osinga en Margriet Bakker pakken de winst in Ee!

ImageVoor het verslag van het 1ste klasse dames kaatsen klikt u op "lees verder"

Eerste klasse Dames in Ee. Maar liefst vijftien parturen op de lijst. Een warme, maar geslaagde kaatsdag. Onder leiding van de debuterende scheidsrechter Klaas Hylkema werd er fanatiek gekaatst.

De kransen ging uiteindelijk naar het partuur van Marije Hiemstra c.s. In de eerste omloop wonnen ze nipt met 5-5. Daarna werd het gaspedaal ingedrukt. In de finale een oppermachtige overwinning. Daarin werden Marije van der Meer, Klasine Huistra en Anke Marije Pompstra verslagen.

Derde prijzen waren er voor: Jeske de Boer, Hermine Sytema en Mariska Hoogland. Zij kaatsten degelijk en wonnen daarmee de eerste twee omlopen.

Ook een derde prijs voor Elly Hofman, Pytrik Visser en Sandra Hofstra. In de tweede omloop versloegen zij erg eenvoudig één van de favoriete parturen. Het partuur van Marie-jetske Lettinga ging met 5-1 de bietenbrug op.

De afvalronde werd een prooi voor een Meisjes partuur. Anne Monfils, Louise Krol en Sjanet Wijnia wonnen de finale met 5-2 6-6 van Nelie Steenstra, Judy Bergsma en Anouk Tolsma.

Schitterende kransen, mooie eretekens en goed gevulde enveloppen konden de winnaressen verwelkomen. Sponsor Slagerij Menno Hoekstra, bedankt!

Een geslaagde kaatsdag. Met veel koud water en een vriezer vol ijsjes werd de hitte de kop ingedrukt.

De Trochsetters wil iedereen bedanken voor het meewerken aan deze partij en natuurlijk de dames. Zij kaatsten de hele dag met veel beleving.

Image

Dr. Lamers partij 11 juli 2014
Ledenpartij vrijdag 18 juli 2014

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/