KNKB meisjes A en B Klasse op bezoek bij KF de Trochsetters Ie e.o.

ImageDe KNKB meisjes A en B klasse waren op zaterdag 21 mei in Ee, voor het complete verslag klikt u op "lees verder"  


Mede mogelijk gemaakt door Rabobank Noord-Oost Friesland.

In de A klasse ging de overwinning naar het partuur Annelien Broersma uit Easterlittens, Tineke Dijkstra uit Easterein en Pytrik Visser uit Sexbierum.
Dit trio won alle 3 partijen en met 21 punten de terechte winnaars. De tweede prijs ging naar Marte Altenbuurt uit Grou, Lilijan Kingma uit Sint Annaparochie en Martine Tiemersma uit de Easterein zij verloren in de eerste omloop van de latere winnaars, maar met 17 punten genoeg voor de 2e prijs. Deze wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door Rabobank Noord Oost Friesland. De scheidsrechter deze wedstrijd Erwin van Wier uit Peins.

In de B klasse met 7 parturen op de lijst ging de overwinning na een spannende finale die werd beslist op 5-5 6-6 naar Elly Hofman uit Dronrijp, Nyncke Pytsje Terpstra uit de Easterein en Elma Breeuwsma. De tweede prijs voor het trio Lisanne Klaver Minnertsga, Akkelyna de Haan uit Wier en Jildou van Dijk uit Minnertsga.
In de verliezersronde de eerste prijs voor Jildou Sweering uit Folsgare, Ilse Lijzinga uit Sint Annaparochie en de bijgelote Margretha Terpstra uit Easterein, dit tro won met 5-0-6-0 van Iris Wijbenga uit Franeker, Dian Dijkstra uit de Easterein en de bijgelote Everdina de Haan uit Wier. Deze wedstrijd stond onder leiding van clubscheidsrechter Douwe de Jong

Image

B-klasse 

 

Image

A-klasse

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

Eerste jeugleden partij KF "De Trochsetters"
Opening kaats seizoen

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/