Boerenpartij jeugd 13 aug 2016

ImageVoor het verslag van de jeugd boerenpartij klikt u op "lees verder"

Op de vroege zonnige zaterdagochtend van 13 augustus verzamelde de kaatsjeugd van Ee zich op het sportveld. Het was tijd voor de boerenpartij voor de jeugd. Een wedstrijd die gesponsord wordt door de boeren uit de omgeving van Ee.
Het is de enige wedstrijd in het seizoen waarbij er door de jeugd zelf geloot wordt op het veld.
Bij de beginners werd er door 5 kaatsers gestreden om de krans. Deze was uiteindelijk voor Jannard Sipma. De tweede plaats was voor Marrit de Jong.
Bij de welpen waren er maar liefst 13 deelnemers. Zij kaatsten in twee poules. De winnaars van deze poules moesten in de finale uitmaken wie er met de winst vandoor zou gaan.
De nummers twee streden om de derde prijs. Die derde prijs was uiteindelijk voor Lolkje de Jong, Rienk Stellema en Perry Meindertsma. In de finale was het partuur van Martijn Mossel en Martinus Boersma te sterk voor het partuur van Annet Haaksma en Tjipke Jan Borger.
Bij de pupillen ook een hoge opkomst: 12 deelnemers. Vier parturen kaatsten 3 omlopen. Na drie spannende wedstrijden was pas duidelijk wie de kransen kregen omgehangen.
De eerste prijs ging naar het partuur van Esther Wolters, Thomas Boersma en Patrick Woudwijk. De tweede prijs was voor Johannes Reitsma, Willianke Sipma en Aisha Roskammer.
Bij de âldste jeugd 7 deelnemers. Zoals altijd waren de wedstrijden in deze categorie spannend. Jelle de Boer en Ingrid Wouda trokken deze keer aan het langste eind en wonnen de eerste en enige prijs.
Bij de prijsuitreiking was er prijs voor iedereen. Elke jeugdkaatser kreeg een pak Fristi en een fles Rivella aangeboden namens de boeren. Daarnaast was er voor iedereen een mooie
foto met daarop alle jeugdkaatsers van “De Trochsetters” , gemaakt door Burt Sijtsma.

Image

Image

Image

Image

Boerenpartij zaterdagmiddag 13 aug 2016
Zeer geslaagde gehaktpartij 11 aug 2016

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/