7 juni 2008: Federatiekaatsen in Ee

ImageEe- Zaterdag 7 juni werd in Ee een federatiewedstrijd verkaatst met als sponsor Lutine. er stonden 23 partuur op de lijst. Voor het complete verhaal klik op ‘lees verder'.

ImageEe- Zaterdag 7 juni werd in Ee een federatiewedstrijd verkaatst met als sponsor Lutine. er stonden 23 partuur op de lijst. Voor het complete verhaal klik op ‘lees verder'.


 

 

Het complete verhaal

Bij de dames waren 6 parturen. Er waren 2 prijzen in de winnaarsronde. De finale in de winnaarsronde ging tussen de partuur 2, Minke Stiemsma Femke Meindertsma en Antsje Haaksma, en partuur 6,  Grytsje haaksma Geertsje Lei en Lisanne van der Velde. Het werd een spannende finale die op een stand van 5-4 en 6-6 werd beslist in het voordeel van partuur 2.

In de B-klasse stonden 8 parturen op de lijst.  Er waren 3 prijzen, 2 in de winnaarsronde en 1 in de verliezersronde. De finale in de verliezersronde ging tussen partuur 4 Douwe Wierstra Johannes Zijlstra en Sietse Allema en partuur 8 Durk Lei Eelke Idsardi en Balling van Kuiken. Deze werd gewonnen door partuur 4 op de stand van 5-4 6-0 beslist werd met een prachtige  zitbal van Douwe Wierstra. De finale in de winnaarsronde ging tussen partuur 3. Sybren Dijkstra Jelle Auke Vrieswijk en Stephan Overkempe en partuur 6 André Turkstra Renze Stiemsma en Thomas Prins. Dit werd een eenzijdige finale die is gewonnen door partuur 6. met 5-0 6-0.

In de A -klasse stonden 9 parturen op de lijst. Er waren 4 prijzen. 3 in de winnaarsronde en 1 prijs in de verliezersronde. De finale in de verliezersronde ging tussen partuur 2. Herwin Hoekstra Adries Zijlstra en Jan Jelle Jongsma en partuur 7. Jan Braaksma, Marten Hoekstra en Tsjeerd Zeilinga. Deze werd gewonnen met 5-4 6-6 door partuur 2. In de halve finale moest er gekaatst worden om de derde prijs of een plek in de finale. Dit ging tussen partuur 1. Willem Elzinga, Hendrik Hylkema en Germ Hoekstra en partuur 4. Wiebe Westra, Jacob Wijtsma en Jelle Jaap Stiemsma. Dit werd gewonnen door Wiebe Westra c.s. 5-3 6-4. Partuur 8. Jeroen Boonstra, Siemen Zeilinga en Julius De Jong had door een staand nummer de finale bereikt.Deze finale werd eenvoudig gewonnen door Boonstra c.s.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

7 Juni 2008: Krista, Anna-Eelkje, Elske-Anke en Gr...
24 mei 2008: Jelle Jaap Stiemsma uit Lioessens en ...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/