5 Juli 2007: Alianne Knoop en Riemer Hoekstra winnen ledenpartij voor jeugd.

Image Afgelopen donderdag hield KV De Trochsetters uit Ee weer een ledenpartij, onder goede weersomstandigheden. Deze partij werd gesponsord door Transport Bedrijf Van der Hoek uit Ee, die fraaie prijzen en kransen beschikbaar had gesteld. Het bestuur was de Fa. V.d. Hoek zeer erkentelijk voor deze geste. Voor het complete verhaal en alle foto's klik op ‘lees verder'.

Image Afgelopen donderdag hield KV De Trochsetters uit Ee weer een ledenpartij, onder goede weersomstandigheden. Deze partij werd gesponsord door Transport Bedrijf Van der Hoek uit Ee, die fraaie prijzen en kransen beschikbaar had gesteld. Het bestuur was de Fa. V.d. Hoek zeer erkentelijk voor deze geste. Voor het complete verhaal en alle foto's klik op ‘lees verder'.Het complete verhaal


Er hadden zich 16 leden opgegeven die kaatsten in 8 parturen van tweetallen. Alianne en Riemer hadden het in de eerste omloop moeilijk tegen Hedzer Hoekstra en Anna v.d. Hoek gezien de uitslag van 5 om 4 en 6-6. Grietine Krol en Karin Zijlstra wonnen hun eerste partij tegen Anna Eelkje de Jong en Louise Krol heel eenvoudig met 5 om 0 en 6-6. Zeer spannend ging het tussen Lars de Jong en Gerjan Mossel tegen Jelmer Hoekstra en Hendrik Hofstede, het werd 5 om 5 en 6-6, alles aan de hang waarbij de laatste slag viel in het voordeel van Jelmer en Hendrik.
Kriste Hoekstra en Grietje Kroodsma plaatsten zich ook voor de volgende ronde door met 5 om 3 en 6-2 te winnen van Geert en Baukje Kroodsma. In de winnaarsronde wonnen Alianne c.s. en Krista Hoekstra c.s. ook hun tweede partij zodat zij in de finale kwamen.

Het werd een prachtige finale met uiteindelijk winst voor het partuur Alianne en Riemer door met 5 om 5 en 6-4 te winnen. Ook de finale in de afvalronde was spannend, Lars en Gerjan wonnen met 5 om 4 en 6-2 van Hedzer en Anna. Een zeer geslaagde kaatsavond kwam ten einde, en gelukkig bleef het de gehele avond droog. Na afloop werden de prijzen door mevrouw Van der Hoek aan de winnaars uitgereikt, waarna ze met z'n allen nog op de foto moesten.

Uitslag: 1e prijs: Alianne Knoop en Riemer Hoekstra, 2e prijs: Krista Hoekstra en Grietje Kroodsma. 3e prijs: Lars de Jong en Gerjan Mossel. 4e prijs: Hedzer Hoekstra en Anna v.d. Hoek.

Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


Image


14 juli 2007: KNKB wedstrijd d.e.l. dames senioren...
7 Juli 2007: Klaske, Sjoukje en Aukje prolongeren ...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/