4 jongens ut Ie partij 25-07-2015

ImageDe 4 jongens ut Ie partij. Voor het complete verslag klikt u op "lees verder"

Jacco de Jong, Grietine Krol en Richtsje Eisenga winnen de 4-jongens ut Ie partij

Zaterdag, 25-7-2015 – Storm in Ee. Het leek zo mooi, maar tijdens de halve finale bereikte de storm het sportveld in Ee. Gelukkig konden de partijen afgemaakt worden. Jammer, want de dag begon nog zo mooi! De 4-jongens ut Ie hadden de partij weer prima voor elkaar. Dat wisten de deelnemers, daarom ook maar liefst tien parturen op lijst!

In de eerste omloop tweede spannende partijen. Het partuur van Eelke Idsardi, Marten-Jan Borger en Rennie Schreiber nam het op tegen Julius de Jong, Meindert de Jong Sr en Elisa den Hartogh. Het partuur van sponsor Eelke kwam net iets tekort. Ze verloren met 5-4.
Halbe Mossel, Sijtse Wijbenga en Alberdina Akkerman wonnen met dezelfde cijfers. Zij kaatsten een spannende omloop tegen Pieter Wouda, Lieuwe-Jan Huisman en Andele Veltman. De tweede omloop mochten zij aantreden tegen het partuur van Jacco. Een alles-of-niets partij. Winnen betekende finale. Een gelijk opgaande strijd. Jacco de Jong liet zien in vorm te verkeren. Met zijn maten Grietine Krol en Richstje Eisenga haalde hij een keurige overwinning binnen.
In de finale trof hij neef Lars de Jong en moeder Antje de Jong. Gerard Pel completeerde het partuur. In de halve finales wonnen zij van Meindert Jappie de Jong, Pier Reitsma en Gerard Pel. Na een spannend begin was het Lars die aanzette. Hij sleepte de winst binnen! Hiermee bereikten zij de finale. Het partuur van Meindert ontving de derde. Zij zorgden een omloop eerder voor een stunt door het partuur van Julius de Jong te verslaan.

De finale werd een eenzijdige partij. Mede door de storm en regen. Het partuur van Jacco de Jong was ongenaakbaar en stormde door naar de winst! Leuk dat ook Richtsje de krans pakte. Als vrouw van sponsor Teke Meindersma pakte zij met prima opslagwerk de eerste prijs! De verliezersronde ging naar Meindert Lieuwe Jansma, Johannes Braaksma en Jorick van der Hoek.

Een prima kaatsdag. Jammer van het weer, maar de vreugde was er niet minder om. Aanstaande donderdag het pearkekeatsen met luchtbal!

Image

Lytse jeugd PC 31-07-2015
Dokter Lamers partij voor de jeugd 24 juli 2015

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/