30 april 2010 : Verslag en foto,s Koninginnedag

Image Klik op "lees verder" voor het complete verhaal

 

 

 

K.F. de Trochsetters uit Ee: eerste ledenpartij en nieuwe kledinglijn!

Zoals elk jaar is de eerste wedstrijd van K.F. ‘de Trochsetters' op Koninginnedag, dat werd geopend door muziekkorps Melodia Oranje uit Ee. Deze ledenpartij wordt elk jaar gesponsord door de familie van Kammen uit Oosternijkerk. Voordat de wedstrijd aanving werd de kledinglijn met nieuwe shirtjes en broekjes gepresenteerd. Sake Loonstra en Simen de Vries, de ereleden, openden het kaatsseizoen 2010 door de eerste ballen op te slaan. De kledinglijn en het logo zijn gesponsord door Gerbrand Nicolai met zijn bedrijf Company 7.

Er stonden 9 parturen op de lijst. Sipke Meindersma, Elske Anke Zijlstra en Pieter Wouda wonnen de eerste partij met 5-4  6-4 van Harm Sijtsma, Krista Hoekstra en Jeannet Sipma de Jong. In de tweede omloop verloor het partuur Meindersma met de cijfers 5-2 6-2 van de latere winnaars Gerard Sipma, Richtsje Eisenga en Marten Jan Borger. Eelke Idsardi, Anna Eelkje de Jong en Anna van der Hoek waren een maatje te groot voor Gerrit de Jong, Hedzer Hoekstra en Gauke Bouma. Partuur Klaas Mossel, Jelmer Hoekstra, en Baukje Kroodsma wonnen met 5-3 6-6 van Renze de jong, Alianne knoop en Antsje Haaksma.

Mark Buist, Sven de Jong en Yvonne Buist gingen door winst op Raymond Hoekstra, Grietine Krol en Elisabeth Wouda naar de halve finale vanwege een staand nummer in de 2e omloop.

Partuur Mark Buist moest genoegen nemen met de 3e plaats, zij verloren om een plaats in de finale van het trio Gerard Sipma met 5-3 6-6. De finale ging tussen de parturen Mossel en Sipma. Op de stand 5-1 6-6 sloeg Marten Jan Borger de kaats voorbij.

In de verliezersronde  was de 1e prijs voor partuur Renze de Jong en c.s. Zij wonnen met 5-5 6-6 doordat Renze de bal keerde voor de kaats. De kransen en prijzen van de van Kammen partij werden `s avonds uitgereikt in het dorpshuis de Jister.

Image                        

Image                         

Image

Image

Image

Image 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

27 mei 2010 jeugledenpartij verslag en foto's
22 april 2010: K.V. de Trochsetters informatie

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/