27 juli 2006: Alianne Knoop en Grietine Krol sterksten in Ee

 

Image27 Juli 2006: De 3e ledenpartij voor de jeugd werd gesponsord door de plaatselijk huisarts Lamers, en Meubelmakerij Kingma uit Engwierum werd gekaatst onder prachtige weeromstandigheden en veel publiek!

 

 

Het complete verhaal:

Jammer was de opkomst deze avond, want er waren maar 4 parturen, die kaatsten een halve kompetitie. Prachtig deze avond was de strijdlust bij de dames, er was n.l. een partuur bestaande uit 2 dames, n.l. Alianne Knoop en Grietine Krol, maar dezen wonden er geen doekjes om en hadden de lak aan de mannen, zij wisten alle drie partijen te winnen en kregen de minste eersten ook nog tegen. Wel wist Lars de Jong zijn derde prijs dit seizoen te behalen in evenzovele wedstrijden. In bijzijn van hoofdklasse kaatsers, Folkert v/d Wei, Johan Abma en Bauke van de Graaf, die de hele avond een training volgden, kon een van hun later de prijzen uitreiken (met een dikke tút voor de dames) aan de volgende personen.

1e prijs: Alianne Knoop en Grietine Krol, 2e prijs Lars de Jong en Riemer Hoekstra.

Zo is het seizoen alweer volop bezig, ook de jonge jeugd is fanatiek aan het trainen, en de bedoeling is dat ervoor alle jeugd op Donderdagmiddag 24 augustus een slotpartij voor hun zal worden gehouden met speciale prijzen, waarbij het bestuur hoopt dat alle leden mee zullen doen met deze wedstrijd.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

29 Juli 2006: Gerard Sipma c.s. sterksten op de ee...
15 juli 2006: Dames Senioren aangevuld met derdeja...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/