27-08-2010. PC winnaars gehuldigd tijdens Dorpsfeest Ie

ImagePC winnaars Sjoukje en haar maten gehuldigd tijdens het dorpsfeest in Ee. Voor het verslag en foto's klikt u op "lees verder"  

Op woensdag 25 augustus werd voor de 34ste keer de frouljus PC gehouden met 12 parturen op de lijst.De eerste omloop waren de tegenstanders van Maaike Wind, Sjoukje Visser en Afke Hijlkema, Margriet Koelmans,
Romy van der Veen en Bianca van der Veen. Na een spel achterstand kwam trio Wind terug en op 5-4 6-2maakte Sjoukje de partij uit met een fraaie bovenslag. De 2e omloop kroop het scorepartuur onder leiding van Jan Douwe Gerbranda door het oog van de naald, ze hadden het moeilijk tegen het eerste klas partuur van Joukje Kuperus, Renske Terwisscha van Scheltinga en Margriet Bakker.
Na 3 eersten achterstand, 4-2 en 5-3 kwam trio Wind terug tot 5-5. Op 5-5 6-6 sloeg Joukje Kuperus de bal net kwaad.

De halve finale werd gewonnen met 5-2 6-6 van Listte Wagenaar, Imke van der Leest en Gérieke de Groot.De finale tegen Afke Kuipers, Leonie van der Graaf- Zeinstra en Fenna Zeinstra maakte Afke Hijlkema met een moeilijke opslag bal toch de bal over de boven te slaan.

Afke wint voor de 11e keer de frouljus PC en evenzoveel keer werd ze tot koningin uitgeroepen.
Voor Sjoukje betekende dat ze het klaverke 4 (4 wimpels) nu in haar bezit heeft door deze overwinning op de frouljus PC.
In 2003 als eerste jaars meisjes de Ald-meiers, en als eerste jaars junior in 2006 de Jong Fammen, en in 2007 het NK senioren.
Deze 3 afdelingspartijen voor K.F. de Trochsetters Ie e.o. deed ze dat samen met Klaske de Jong en Aukje van Kuiken.
Na Fenna Zeinstra is Sjoukje de 2e die de "4 wimpels" in haar bezit heeft.

Op het dorpsfeest zijn de dames en coach vrijdagavond in het zonnetje gezet

Image

Image

Image

Image

Image

27-08-2010 - Doarpsfeest en fotoBuKro partij
21-08-2010 Federatie kaatsen te Niawier

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/