23 juni 2006: Eerste ledenwedstrijd voor de jeugd van K.V. de Trochsetters

 

ImageOp donderdag 23 juni organiseerde KV ‘De Trochsetters' haar eerste ledenpartij voor de jeugd van K.V. de Trochsetters. Deze kaatspartij werd gesponsord door de Firma v/d Hoek uit Ee.

 

 

Het complete verhaal

Rond de klok van zes uur, opende voorzitter Sieb Vegter de eerste jeugdkaatswedstrijd. Onder redelijke weersomstandigheden heette voorzitter Vegter de 9 jonge kaatsers en kaatsters van harte welkom. Na enkele huishoudelijke mededelingen, werden de parturen bekend gemaakt.

In de eerste omloop kaatsten het partij van Lars de Jong en Grietine Krol tegen het partuur van Jelmer Hoekstra en Tjisse Arjen de Vries. Helaas werd het niet een spannende wedstrijd, want het partuur Lars de Jong en Grietine Krol wonnen de wedstrijd met een 5-0/6-0 op de telegraaf. Een spannender wedstrijd was het treffen tussen de parturen van Hedzer Hoekstra en Anna Eelkje de Jong tegen het partuur van Alianne Knoop, Krista Hoekstra en Sietse Hofstede. In deze strijd kwam het partuur van Hedzer en Anna Eelkje als winnaar uit de bus.

Aangezien er een halve competitie moest worden verkaatst, kwam het partuur van Lars en Grietine in het strijdperk tegen Allianne, Krista en Sietse. Door goed uitslagwerk van Lars en goed opslagwerk van Grietine, wonnen zij deze partij vrij gemakkelijk met 5-3 6-0. De andere partij was die tussen Hedzer en Anna Eelkje en het partuur van Jelmer en Tsjisse Arjen. Deze broederstrijd werd in het voordeel beslist van Jelmer. Hij won dus van zijn oudere broer in een spannende partij, uitslag 5-4 6-4.

In de laatste partij lieten Grietine en Lars overduidelijk merken dat er deze avond maar 1 partuur in aanmerking kon komen voor de kransen, ze wonnen hun laatste wedstrijd met 5-3 6-6. De andere wedstrijd ging tussen Jelmer en Tsjisse Arjen en het partuur van Allianne, Krista en Sietse. Jelmer en Tsjisse bleken deze partij iets beter dan hun tegenstander, 5-4 6-4.

Na deze mooie partij met redelijk veel publiek kon het rekenen beginnen:

Lars en Grietine           21 eersten

Jelmer en Tjisse Arjen      14 eersten

Hedzer en Anna Eelkje      14 eersten

Alianne, Krista en Sietse    11 eersten

Aangezien Jelmer cs. 2 tegeneersten minder hadden dan Hedzer cs. mochten zij de tweede prijs in ontvangst nemen van Sieb Vegter, die tijdens de prijsuitreiking fa. Van der Hoek hartelijk bedankte voor het sponsoren van deze jeugdpartij.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

24 juni 2006: Jeugdige talenten uit Ee behalen der...
Wijzigingen!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/