23 juni 2005: Alexander en Krista winnen "De Trochsetters" ledenpartij voor de jeugd

 

ImageDonderdagavond 23 juni was er onder ideale weersomstandigheden voor de jeugd een ledenpartij. Het verslag en de foto´s kun je zien en lezen als je op "Lees verder..." klikt.
Het complete verhaal:

Donderdagavond onder ideale weersomstandigheden hield K.V. De Trochsetters weer een ledenpartij voor de jeugd. Deze keer waren er zes parturen die in twee poules waren verdeeld.

In poule A was er 1 partuur die er met kop en schouders bovenuit stak. Het partuur van Lars de Jong en Grietine Krol wonnen hun beide partijen met 6 om 1, en plaatsten zich zo voor de finale. In poule B werd er spannender gekaatst. Van de drie parturen wist er geen één partuur tweemaal te winnen. Het partuur van Alexander Zuidersma en Krista Hoekstra ging uiteindelijk door, omdat hun partuur het minste aantal eersten had tegen gekregen.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

De finale was een prachtige partij, met kansen over en weer. Uiteindelijk wonnen Alexander en Krista de partij. Om de derde prijs kaatsten Hedzer Hoekstra en Mariëlle Hoiting tegen het partuur van Jelmer Hoekstra en Alianne Knoop. Het laatstgenoemde partuur kwam als winnaar uit de bus, en wist hierdoor de derde prijs te bemachtigen.

Image

Image

De kransen en prijzen waren weer dik in orde, en werden na een zeer geslaagde partij uitgereikt.

Image

Uitslag:

1e prijs: Alexander Zuidersma en Krista Hoekstra
2e prijs: Lars de Jong en Grietine Krol
3e prijs: Jelmer Hoekstra en Alianne Knoop

 

25 juni 2005: Froukje, Aletta en Aukje verrassen o...
18 juni 2005: Parturen Ee en Lioessens winnen spor...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/