19-06-2010. Kobus Dakbedekking partij

 

ImageVandaag stond er weer een ledenpartij, welke mede mogelijk is gemaakt door Kobus Dakbedekking, op het programma van K.V. de Trochsetters in Ee. Tijdens deze partij werd er in verband met het Wk voetbal drie keer geloot. Wie er met de prijzen vandoor gingen lees je door op "Lees verder" te klikken.

 

Het complete verhaal

De eerste omloop ging om 09.00 uur van start. Dat betekende voor de kaatsliefhebbers vroeg uit de veren. Er waren in deze omloop dan ook geen spannende partijen te bewonderen. Het partuur van Sipke Meindersma, Lars de Jong en Gerbrand Nicolai won de partij met 5-2 6-4. Het partuur van Erwin Postma en Aletta Keegstra won met een 5-0 6-4 van het partuur van Fokke Meirink en Anna Eelkje de Jong. Ook konden er nul punten genoteerd worden voor het partuur van Harm Sijtsma, Meindert de Jong en Rick Beintema. Zij moesten het onderspit delven tegen Eelke Idsardi en Metsje Sipma.

De tweede omloop werd een beetje spannender. Met name het partuur van Erwin Postma, Alianne Knoop en Elisabeth Wouda wonnen met 5-5 6-2 van het partuur van Fokke Meirink, Meindert de Jong en Gerbrand Nicolai. Sipke Meindersma was ook in vorm en weer gebrand om met een krans naar de stad te gaan. Hij won het dan ook van zijn kaatsvriend Eelke Idsardi met 5-2 en 6-2. Harm Sijtsma had de smaak nu ook beter te pakken en won samen met Lars de Jong van het partuur van Gerrit de Jong, Anna Eelkje de Jong en Rick Beintema.

Er waren nu 4 kaatsers die 2 partijen hadden gewonnen, namelijk Sipke Meindersma, Lars de Jong, Erwin Postma en Metsje Sipma. De derde lijst was nu alles bepalend welke drie er met de krans naar huis zouden gaan. Helaas was het Erwin Postma, die net naast de felbegeerde krans greep.

De volledige uitslag zie je hieronder:

•1.    Metsje Sipma 21 voor en 6 tegen

•2.    Lars de Jong 21 voor en 9 tegen

•3.    Sipke Meindersma 19 voor en 10 tegen

•4.    Erwin Postma 18 voor en 11 tegen

•5.    Aletta Keegstra 16 voor en 8 tegen

•6.    Elisabeth Wouda 16 voor en 13 tegen

•7.    Harm Sijtsma 14 voor en 10 tegen.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

 

 

19-06-2010. Dames Ee pakken nationale titel
10-06-2010. Verslag jeugdledenpartij

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/