12 juni 2008: Eerste ledenwedstrijd voor de jeugd

ImageLedenpartij voor jeugd in Ee een groot succes, mede door sponsoring van Brood, koek en Banketwagen Eilard Turkstra. Voor het complete verhaal klik op ‘lees verder'.

ImageLedenpartij voor jeugd in Ee een groot succes, mede door sponsoring van Brood, koek en Banketwagen Eilard Turkstra. Voor het complete verhaal klik op ‘lees verder'.


 

Het complete verhaal:

De eerste ledenpartij voor de jeugd is weer gehouden bij KV De Trochsetters, voor de eerste keer deed de jongste jeugd tegelijk mee met de oudste jeugd, zodat er werd gekaatst in 2 klassen. Bij de jongste jeugd waren 4 parturen die een halve kompetitie kaatsten, bij de oudsten waren 2 poules van ieder 3 parturen. Dat de training in mei bij de leden goed is verlopen kon men al zien dat er bij veel kaatsers/sters vooruitgang was geboekt. Bij de jongste jeugd werd er volop gestreden om de 2 prijzen die er waren, uiteindelijk waren er 2 tweetallen die de eerste twee wedstrijden wonnen en zodoende een echte finale hierdoor kregen, tussen Gerbrich Raap en Gerjan Mossel tegen Anna v.d. Hoek en Gauke Bouma. Al snel bleek dat partuur Raap/Mossel er geen gras over lieten groeien want ze stoomden onverdroten door tot een zekere winst van 5 om 1 en 6-6, zodat zij uiteindelijk alle partijen wisten te winnen en zodoende met de kransen naar huis gingen.
Bij de oudste jeugd werd er ook volop gestreden om de prijzen, in poule A plaatsten zich via 2 overwinningen Hedzer Hoekstra en Baukje Kroodsma voor de finale, tegen de winnaars van poule B, Grietine Krol en Elske Anke Zijlstra. In het begin leek het niet echt spannend te worden, Hedzer en Baukje kaatsten zeer degelijk en namen een ruime voorsprong van 5 om 2, maar Grietine en Elske Anke wisten niet van opgeven en vochten uiteindelijk terug tot 5 om 5 en wisten zelfs als eerste het zesde bordje te pakken en de partij te winnen, een prachtige prestatie van deze dames. Om de derde prijs kaatsten Lars de Jong en Anna Eelkje de Jong tegen Jelmer Hoekstra en Yvonne Buist, wat uiteindelijk de winst opleverde voor het duo de Jong, met 5 om 3 en 6-2.
Uitslag: Jongste jeugd: 1e prijs Gerbrich Raap en Gerjan Mossel, 2e prijs Anna v.d. Hoek en Gauke Bouma.
Oudste jeugd: 1e prijs Grietine Krol en Elske Anke Zijlstra, 2e prijs Hedzer Hoekstra en Baukje Kroodsma, 3e prijs Lars de Jong en Anna Eelkje de Jong.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

21 Juni 2008: De Woudstrapartij in Ee
14 juni 2008: Kransen voor Margriet Koelmans, Frou...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/