12-08-2010, M. J. Borger en J-Media Partij

Image Voor het verslag en foto,s van deze partij klikt u op "lees verder"  

Kransen voor Harm Sijtsma, Baukje Kroodsma en Pieter Meindertsma.

De derde donderdag bouwvak partij van K.F. de Trochsetters út Ie e.o. met als sponsor Marten Jan Borger en Jelte Media en 9 parturen op de lijst.
De eerste omloop gingen als eerste los: Gerrit de Jong, Grietine Krol en Gerbrand Nicolai zij verloren nipt van Jacco de Jong, Janny Bouius en Elisabeth Wouda met 5-5 6-2. Tweetal Julius de Jong en Fokke Meirink verloren eveneens met 5-5 6-2 van Jan Jelle Jongsma, Geert Kroodsma en Gauke Bouma. De nummers 5 en 6 Anne Geert Krol, Kas Huizinga en Marten Jan Borger gingen ook naar de tweede omloop door winst op Sven de Jong, Jouke Sjoerdstra en Aaltje Sipma-Minnema met 5-3 6-6. Metsje Sipma, Pieter Wouda en Richtsje Borger-Krol wonnen hun partij van Sipke Meindersma, Jacquline Jongsma en Antje de Jong-Botter met 5-2 6-2.
Door een staand nummer gingen Harm Sijtsma, Baukje Kroodsma en Pieter Meindertsma naar de tweede omloop en plaatsen hun voor de halve finale door winst op het trio Jacco de Jong. De partij tussen "Good Old" Anne Geert Krol en cs en het trio Jan Jelle Jongsma maakte Kas Huizenga de partij uit door bovenslag op 5-4 6-4. Geert Kroodsma zei: we ha ús er ôfprate litten troch (omke) Anne Geert Krol. Syn wurd wie: "at it net rjochts om kin dan mar links om". De kransen gingen uiteindelijk naar het partuur Harm Sijtsma, Baukje Kroodsma en Pieter Meindertsma, zij wonnen met 5-3 6-4 van het trio Anne Geert Krol. De derde prijs was voor Metsje Sipma, Pieter Wouda en Richtsje Borger-Krol, zij verloren kansloos van het trio Harm Sijtsma met 5-0 6-4. In de verliezersronde ging de finale tussen Julius de Jong, Fokke Meirink en Sipke Meindersma, Jacquline Jongsma, Antje de Jong-Botter. Het tweetal won met de cijfers 5-3 6-2. De koninginneprijs was voor Baukje Kroodsma.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

13-08-2010, Jeugd kaatst beurspartij
07-08-2010, Dorpshuis de Jister partij

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/