10-07-2010. Robroch- De Graaf Partij

ImageVoor het complete verslag klikt u op "lees verder"  

Zaterdag 10 juli Engwierum.

Onder tropische temperaturen moest er gestreden worden om de felbegeerde kransen.

De sponsors van deze dag waren Garage Robroch en Bouwbedrijf De Graaf beide uit Engwierum. Met een lijst van 10 parturen barstte het kaatsgeweld los.

Partuur 1: Jan Rense Visser en Gerard Pel tegen partuur 2 Eelke Idsardi en Romke Nutma/ Deze werd gewonnen door Idsardi c.s 4-5 0-6.

Partuur 3: Julius de Jong, Hedzer Hoekstra en Atse de Boer tegen partuur 4: Gerard Sipma, Froukje Wolters en Diemer Meirink. Een spannende partij die eindigde op 5-5 6-6 in het voordeel van partuur 4.

Partuur 5: Andries Zijlstra, Sven de Jong en Aaltsje Sipma-Minnema tegen partuur 6: Hein Eisenga en Fokke Meirink. Dit was eveneens een spannende partij en eindigde ook in 5-5 6-6 in het voordeel van Zijlstra c.

Partuur 7: Jan Klaas de Graaf  en Rik Beintema tegen Gerrit en Lars de Jong en Geert Anne Kuperus. Deze werd gewonnen door de Jong c.s. Op 5-5 2-6 maakte Lars een einde aan de partij door een prachtige bovenslag.

Partuur 9: Sipke Meindersma, Erwin Postma en Gerbrand Nicolai tegen Harm Sytsma, Gerrit Boersma en Harm Robroch. Dit werd gewonnen door Meindersma c.s; op een stand van 5-4 6-6 kon Harm de goed opgeslagen bal niet verwerken.

In de 2e omloop moest partuur 2 het opnemen tegen partuur 4. Dit werd een eenvoudige zege voor partuur 4: 5-1 6-0.

Partuur 5 had ook geen kind aan partuur 8: 5-0 6-0.

Om een plekje in de finale mocht partuur 10 aantreden tegen partuur 4 Sipma c.s. Met name het goeie opslag werk van Froukje nekte de 3 Dokkumers; zij mochten de 3e prijs ophalen.

Door een staand nummer stond partuur 5 Zijlstra c.s in de finale tegen partuur 4 Sipma c.s. Met name het goede opslagwerk van Froukje en het met de kop kaatsen van Diemer werd het een gemakkelijke overwinning voor Sipma c.s. 5-3 6-0

De finale van de verliezersronde ging tussen partuur 3: Julius de Jong c.s en partuur 6: Hein Eisenga c.s. In een bloedstollende strijd was het op 5-5 6-6 Hein die het perk op een haar na miste.

17-07-2010 Cafe Fryslan en bouwbedr. Visser partij
08 juli 2010 Jeugdledenpartij

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/