03 augustus 2008: De laatste bouwvakpartij

ImageZaterdag was het alweer de laatste bouwvak partij met als sponsors M. J. Borger Transport en J-Media (Jelte Westra). Een mooie lijst met 16 parturen en onder prima weersomstandigheden. Voor het complete verhaal en de bijbehorende foto’s klik op ‘lees verder’.

ImageZaterdag was het alweer de laatste bouwvak partij met als sponsors M. J. Borger Transport en J-Media (Jelte Westra). Een mooie lijst met 16 parturen en onder prima weersomstandigheden. Voor het complete verhaal en de bijbehorende foto’s klik op ‘lees verder’.


 

Het complete verhaal:

Omstreeks half 1 werd begonnen met de eerste lijst. De eerste omloop kende gelijk 2 wedstrijden met alles aan de hang partuur 2 Klaas Sipma Erwin Postma en Gerbrand Nicolai tegen partuur Andries Zijlstra Aant Pieter Wijnsma en Antsje Haaksma dit werd uitgemaakt door een enorme bovenslag van Erwin.De andere spannende partij ging tussen partuur 5 Gerlof Leystra Grietine Krol en Janna de Jong en partuur 6 Gerard Sipma Lars de Jong en Niels Wilhelm deze werd gewonnen door Leystra c.s.

In de 2e omloop was er één spannende partij tussen partuur 13 Pieter Ele Kuitert Jan Willem Heins en Allianne Knoop en partuur 16 Sipke Meindersma Johannes Visser en Atze Johannes de Boer 5-4-6-6 in het voordeel van Kuitert c.s. Partuur Sipma c.s moest het opnemen tegen Jacco de Jong Christine Heins en Marten Jan Borger dit werd eenvoudig gewonnen door Sipma c.s 1-5 6-6 Partuur Leystra nam het op tegen Pieter Wouda Metsje Sipma en Marco Kingma dit werd gewonnen door Wouda c.s 2-5 0-6.partuur 10 Wiebe Wiersma Rik Beintema en Tsjitse Lawerman tegen partuur Harm Sijtsma(ingevallen voor Oane Haakma) Sven de Jong en Geert Kroodsma dit werd gewonnen door Sijtsma c.s.

In de verliesersronde moest partuur Diemer Meirink Anna Eelkje de Jong en Yvonne Buist het opnemen tegen Jappie de Jong (ingevallen voor Andries Zijlstra) c.s dit werd gewonnen door de Jong c.s partuur Gerard Sipma c.s moest tegen Foppe Marten de Haan Krista Hoekstra en Djoke van der Weg dit werd gewonnen door de Haan c.s partuur Fokke Meirink Raymond Hoekstra en Sun Borger tegen partuur Henk Tanja Jelmer Hoekstra en Willy Fennema dit werd gewonnen door Tanja c.s.

Om een plek in de finale moest partuur Sipma c.s tegen partuur Wouda c.s dit werd een spannende wedstrijd mede door goed opslag werk van Sipma en Nicolai en superieur perkwerk van Erwin Postma was op de stand van 5-4 6-6 Gerbrand Nicolai die een kogel naar het vijandelijke perk bûtste. Wouda c.s moest genoegen nemen met een 3e prijs. De andere partij ging tussen Sijtsma c.s en Kuitert c.s dit werd eveneens een mooie partij met goed op en uitslag werk van beide kanten dit werd op een stand van 4-5 4-6 in het voordeel van Kuitert c.s ook een 3e prijs voor Sijtsma c.s.

In de verliezersronde moest Jappie de Jong c.s het opnemen tegen de Haan c.s dit werd een makkelijke partij voor de Jong 5-1 6-0. de 3e prijs voor de Haan c.s de andere partij ging tussen Eelke Idsardi Elske Anke Zijlstra en sponsor Jelte Westra en partuur Henk Tanja c.s dit werd gewonnen door Idsardi c.s 5-3 6-0 ook een 3e prijs voor Henk Tanja.

De finale ging tussen Sipma c.s en Kuitert c.s op een stand van 1-4 0-4 in het voordeel van Kuitert moest het anders bij partuur Sipma, klaas nam de voorbest opslag over en kuiters c.s kon geen hout meer aan de telegraaf krijgen op een stand van 5-4 6-4 maakte Klaas er een einde aan door de 18e zitbal te plaatsen van deze partij.

De finale in de verliezersronde ging tussen Jappie de Jong c.s en Idsardi c.s mede door goed perkwerk van de Jong en vele opslag missers bij Idsardi werd het 5-0 6-0.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

06 augustus 2008: Freule partoer KV de Trochsetter...
31 juli 2008: Cafe Fryslan-bouwbedrijf Visser part...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/