02 juni 2005: Ledenwedstrijd van de jeugd

 

ImageOp donderdag 2 juni hield K.V. de Trochsetters uit Ee haar eerste ledenpartij voor de jeugd. Sponsor voor deze partij was Spar-winkel W. Louwsma uit Ee. Hij had fraaie kransen en prijzen beschikbaar gesteld voor de jeugd. Klik op "Lees verder..." om het complete verhaal te lezen.Het complete verhaal:

Op donderdag 2 juni hield K.V. de Trochsetters uit Ee haar eerste ledenpartij voor de jeugd. Sponsor voor deze partij was Spar-winkel W. Louwsma uit Ee. Hij had fraaie kransen en prijzen beschikbaar gesteld voor de jeugd.

Er hadden zich 16 kaatsers en kaatsters opgegeven, zodat de lijst bestond uit 8 parturen van elk 2 personen. Elk partuur bestond uit een jongen en een meisje. Er werd gekaatst met een afvalronde, zodat ieder partuur minimaal tweemaal in actie kon komen of vaker. De jeugd had er drie weken training opzitten, en dat was te zien aan het vertoonde spel. Het was jammer dat het weer niet meezat, de regen maakte het kaatsen er niet makkelijker op. Om zes uur werd er begonnen met Lars de Jong en Yvonne Buist tegen Alwin Buist en Anna Eelkje de Jong. Het eindigde in een 5-4 6-2 overwinning voor eerstgenoemde. Hedzer Hoekstra en Janna de Jong wonnen met 5-3 6-4 van Remco de Braak en Alianne Knoop. Jelmer en Wendy Hoekstra wonnen vrij gemakkelijk van Tjisse Arjen de Vries en Krista Hoekstra. Het werk een mooie overwinning, 5-2 6-0. De laatste partij in de eerste omloop werd een prooi voor het partuur van Alexander Zuidersma en Mariëlle Hoiting. Ze wonnen met 5-0 6-2 van Danny Hoiting en Grietine Krol.

De halve finales waren spannend, en er werd gestreden voor elk punt. Uiteindelijk kwamen de parturen van Lars de Jong c.s. en die van Alexander Zuidersma c.s. in de finale. Het werd een prachtige finale, de bordjes werden om en om verdeeld. Uiteindelijk werd het 5-5 en 6-4 voor het partuur de Jong, toen Lars de bal retourneerde tot in het perk, wat hun de winst opleverde. De finale in de afvalronde was minder spannend, het partuur van Remco de Braak c.s. wonnen met 5-2 6-0 van Danny Hoiting c.s.

Al met al een prachtige ledenpartij, dit ondanks het slechte weer. Na afloop werden de prijzen uitgereikt in de kantine. De sponsor kreeg nog een applaus en werd bedankt voor de goedverzorgde prijzen.

Uitslag “Spar-winkel Willem Louwsma” partij:

Winnaarsronde:
1e prijs: Lars de Jong en Yvonne Buist (fotonr. 10)
2e prijs: Alexander Zuidersma en Mariëlle Hoiting (fotonr.8)
3e prijs: Jelmer Hoekstra en Wendy Hoekstra (fotonr. 9)

Afvalronde:
1e prijs: Remco de Braak en Alianne Knoop
2e prijs: Danny Hoiting en Grietine Krol

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

04 juni 2005: Afdelingspartuur meisjes Ee wederom ...
Jister-Partij van 4 juni 2005 afgelast

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/