Buurtagent van Ee

Even voorstellen:

Mijn naam is Trijntje van Dekken. Ik ben sinds september 2001 werkzaam bij politie Fryslân. Ik werk sinds september 2009 als buurtagent in de gemeente Dongeradeel. In deze gemeente ben ik samen met nog twee buurtagenten werkzaam. Ik ben verantwoordelijk voor het noordoosten van deze gemeente. Dit betreft globaal het gebied wat vroeger onder de gemeente Oostdongeradeel viel.

Namens de politie is de buurtagent de contactpersoon in uw wijk. Klik op "Lees meer..." voor meer informatie.

Als buurtagent ben ik verantwoordelijk voor o.a. de veiligheid en de leefbaarheid in uw wijk; uiteraard als het gaat over zaken die de politie betreffen. Daarbij krijgt de buurtagent ondersteuning van de recherche, crimeteam en de surveillancedienst. De politie werkt nauw samen met andere partijen, zoals de gemeente, woningbouwvereniging, scholen en wijkvertegenwoordigers zoals het dorpsbelang van Ee. De politie heeft ook de hulp en informatie nodig van u, bewoner van Ee.

Heeft u klachten; heeft u iets verdachts gezien; heeft u een tip voor de politie; heeft u specifieke wijkgerichte vragen aan de politie, dan kunt u me bereiken via: 0900 - 8844 of op het bureau aan de Parklaan 2 te Dokkum. Via de mail ben ik ook te bereiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor spoedeisende zaken, dan moet u denken aan een ernstig ongeval, of als u er getuige van bent dat er door iemand wordt ingebroken, dan moet u gewoon 112 bellen.

Als u om bepaalde redenen liever anoniem iets wilt melden, dan kunt u dit doen door contact op te nemen met "Meld misdaad anoniem" (0800-7000) Zo wordt uw melding in behandeling genomen, terwijl uw anonimiteit gewaarborgd blijft. Ik hoop dat ik samen met u een bijdrage kan leveren aan het verhogen van de leefbaarheid en veiligheid in uw wijk.

De buurtagent,

Trijntje van Dekken

Bericht van buurtagent
Sint trakteert kinderen uit Ee op busrit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.dorp-ee.nl/